Nove Gorenje mašine za veš dizajnirane su za svaki životni stil!

Inspirisani vašim potrebama, zaposleni u Gorenju kreirali su mašine za pranje veša, koje se prilagođavaju različitim stilovima života

  • 2

Da li znate da su prvi pokušaji konstrukcije veš mašine pronađeni među skicama Leonarda da Vinčija? A da je preteča ovog aparata prvenstveno bila namenjena za presovanje kartona? Te prve mašine bile su jako skupe i dostupne samo bogatijim slojevima društva. Tek šezdesetih godina s porastom konkurencije i razvojem tehnologije dolazi do proizvodnje jednostavnijih modela, te mašine postaju pristupačne širokim masama.

Danas se veš mašine koriste u skoro svakom domaćinstvu, a osim napredne tehnologije odlikuje ih i moderan dizajn. Već više od 60 godina, kompanija Gorenje proizvodi veš mašine koje se savršeno uklapaju u brojne životne stilove, i stavljaju u fokus različite funkcije aparata, u skladu sa potrebama potrošača.

Sa ciljem da zadovolji i najizbirljivije potrošače, Gorenje je razvilo mašine za pranje veša različitih dimenzija, veličine bubnja, pa čak i boja, koje će se idealno uklopiti u vaš životni prostor. U njima ćete pronaći savršenog partnera za svakodnevnu negu vašeg veša i onda kada je veš potrebno posebno tretirati, jer se programi za pamučna ili sintetička vlakna mogu podesiti posebnim načinima pranja i funkcijama.

Foto: Gorenje/Promo Foto: Gorenje/Promo

Kao veliki čuvari životne sredine, energetskog razreda i do A+++, Gorenje mašine za pranje veša prosečnoj porodici mogu doneti uštedu do 120 evra na godišnjem nivou, čime se u garantnom roku od 5 godina, koliko Gorenje daje na svoje aparate, mogu povratiti uložena sredstva u aparat.

Izuzetnom poverenju u ove aparate doprinela je efikasna postprodajna usluga Gorenje Servisa. Od trenutka kada preuzme aparat, korisniku su na usluzi stručni Gorenje serviseri širom Srbije, koji će u slučaju potrebe rešiti problem u najbržem mogućem roku. Gorenje serviseri održavaju aparate unutar fabričkog kvaliteta, ugrađuju isključivo orginalne rezervne delove, pružaju informacije i savete kranjem korisniku.

A sve one koji razmišljaju o kupovini mašine za pranje veša, do 15. maja očekuje posebna akcija u okviru koje mogu da odaberu jedan od tri modela po specijalnim cenama i dobiju vredan poklon, Ariel tečni deterdžent.

Više informacija o akciji potražite putem linka: http://www.gorenje.rs/prodaja/akcije-i-posebne-ponude

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA