Letovanje u Grčkoj u hotelu sa 5 zvezdica za samo 199 eur

 
  • 9

Letovanje u legendarnoj Trakiji, fenomenalan pogled na Egejsko more i ostrvo Samotrakis, luksuzni hotel sa više bazena, elegantni bar, wellness i spa centar, u blizini Pećine kiklopa i drugih arheoloških turističkih atrakcija... I sve to za samo 199 evra po osobi? O da, s agencijom Big Blue, to nije san, nego java!

Letovanje, čak i u hotelu s pet zvezdica, ne mora uopšte da bude skupo. Barem kad je u pitanju agencija Big Blue. Za prvi polazak u sezoni, 22. maj, cena za deset noćenja na bazi polupansiona je već od 199 evra po osobi. Isto važi i za poslednji polazak - 9. septembar.

A u špicu sezone? Maksimalna cena po osobi je 599 evra. I to nije sve. Big Blue svojim gostima nudi i bonus - besplatan smeštaj za dvoje dece do 12 i šest godina. Napominjemo, prevoz je sopstveni.

Foto: Big Blue/Thraki Palace Hotel/Promo Foto: Big Blue/Thraki Palace Hotel/Promo

“Thraki Palace” u Aleksandropolisu je hotel s predznakom elegantnog luksuza.

Pet zvezdica garantuje vrhunsku uslugu, kvalitetan smeštaj i sadržaje koje svaki odmor, posebno porodični, čini apsolutno posebnim. Smešten je na sopstvenoj uskoj peščanoj plaži, obeleženoj plavom zastavicom, koju zapljuskuje čista voda Egejskog mora i samo četiri kilometra od grada Aleksandropolisa.

Foto: Big Blue/Thraki Palace Hotel/Promo Foto: Big Blue/Thraki Palace Hotel/Promo

Moderno zdanje koncipirano je tako da gostima u svakom kutku daruje maksimalno zadovoljstvo. Sve sobe, 128 standardnih i 12 s oznakom ekskluziv, klimatozovane su i nude osećaj maksimalne opuštenosti. Deo priče je i restoran sa 280 mesta i velikom terasom, gift šop, frizer, fitnes centar, igralište za decu, TV sala i biznis centar.

Dodatak na užitak je i fascinantan pogled na Egejsko more, kao i ostrvo Samotraki.

Hotel poseduje i dva bazena. Jedan za odrasle površine 300 kvadratnih metara i drugi za decu 50 kvadratnih metara. Elegantni bar pored bazena radi od 10 do 18h i nudi bogat izbor pre svega osvežavajućih pića.

Foto: Big Blue/Thraki Palace Hotel/Promo Foto: Big Blue/Thraki Palace Hotel/Promo

Sve ovo se nenametljivo se uklapa u ambijent i prirodno okruženja severa Grčke u oblasti legendarne Trakije. Thraki Palace Hotel je danas glavna turistička atrakcija cele severoistočne Grčke a neki ga opisuju i kao kapija Evrope na istoku.

Hotelski wellness i spa centar je površine 2.400 kvadrata i jedan je od najbolje opremljenih u Trakiji i Grčkoj. Četiri unutrašnja bazena ispunjena morskom i svežom vodom, kabinama za raznovrsne tretmane, fitnes centrom (koji je besplatan), salonom za negu lepote, kao i privatnim spa apartmanom koji gosti mogu zakupiti na određen broj sati samo je deo bogate ponude.

Ukoliko ste raspoloženi odvojite i deo vremena da posetite seoce na moru Makri koje je udaljeno 12 kilometara zapadno od Aleksandropolisa. Čuveno je po tome što ima veliki broj malih tradicionalnih ribljih taverni, šarmantnu luku i impresivno arheološko nalazište sa pećinom kiklopa i građevinama iz vizantijskog perioda. Na zapadu, ka selu Dikela, poznato je arheološko nalazište Mesembria, impresivno naselje koje datira još iz VII veka i u kome se nalazi hram posvećen Apolonu.

(Telegraf.rs)

Video: Simonida Stanković: Umetnost prepoznaje onaj koji je celovit

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA