MESEČNI HOROSKOP: Saznajte šta vam donosi MART!

 
  • 0

Kome će naredni mesec doneti radost proleća, a za koga će biti zla Baba Marta, zapisano je u zvezdama. Ono što je sigurno, Bikovima će doneti ljubav, a Vodolijama posao

Saznajte kako su se planete i zvezde rasporedile u odnosu na vaš horoskopski znak i šta su vam zakuvale za mart ove godine.

www.astrousluge.com

OVAN

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Ljubav

Mart je period koji ce biti obeležen vrlo velikim oscilacijama. Usponi i padovi će biti vaši česti pratioci. Pogotovo ukoliko ne prihvatite sugestije starije osobe iz svoje neposredne okoline, koja se već duže vreme jako brine za vas i za vaše smernice u ljubavi. A znate i sami da su bile više nego pogrešne, pogotovo u bliskoj prošlosti. Trebalo bi da uzmete malo vremena za sebe. Dajte sebi oduška, imate oko sebe veoma  dobre prijatelje i ljude koji misle na vas, sa kojima imate jako dobar zajednički jezik. Upravo u okrilju prijatelja ćete i naći srodnu dušu, iako u startu toga nećete biti ni svesni. Biće potrebno vreme i puno kvalitetnog druženja, ne bi li se rodilo to nešto posebno. Nastupajuće dane iskoristite za odmor i rekreaciju, pre svega! Miris prirode i dah proleća u vama će pobuditi neka vrlo suptilna osećanja. Tako da, i bez nekih konkretnih dešavanja u ljubavi, osećaćete se ispunjeno!

Posao

U martu ćete, hteli ili ne, morati da donesete mnoge odluke. Ono sve što ste znali, želeli i osećali da biste mogli da dobijete i sve one puteve koje ste želeli pred sobom da vidite u poslu, na to sve stavite tačku i zaboravite. Vreme je da se okrene novi list. Svi oni oko vas koji su puno pričali, a nisu skoro ništa radili, svi i sve što je jalovo u vašoj radnoj sredini, možda se neće iskoreniti preko noći, ali je sigurno da će se sada steći izuzetni uslovi za ozbiljan rad na rasčišćavanju mnogih poslovnih relacija što će za posledicu imati širom otvoren put u neku daleko svetliju i izvesniju budućnost i perspektivu. Šta god radili, ne podležite unutrašnjim impulsima. Vreme je konačno da naučite kako sebe da zauzdate i da zagospodarite sobom i svojim postupcima. Prave odluke se ne dešavaju preko noći. Poslovni kurs i generalna smernica za vas će biti onoliko pozitivna koliko vi uspete u tome da sebe korigujete!

Zdravlje

Mnoge novine ćete uvesti u svoj život koje bi trebalo da na duži rok poboljšaju vaše zdravstveno stanje. Na pomolu je veliki zaokret u načinu ishrane kao i totalno nov pristup konceptu fizičke aktivnosti. Sport bi trebalo da zauzme primarno mesto u vašem životu. Bilo bi dobro da prekontrolišete hormone na primer, ali generalno je mart vrlo povoljan mesec za vas u zdravstvenom pogledu.

BIK

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Ljubav

U martu počinjete da se osećate superiorno. Već u prvim danima mogli biste da očekujete ono što svakom Biku godi, a to je skup i luksuzan poklon od drage osobe. Ukoliko ste, pak, solo, razmisljaćete o tome da nečije srce osvojite. Pitate se šta možete tom nekome da učiniti ili kako da poklonite nešto posebno, nešto što ima veliku vrednost i što će vašeg (potencijalnog) partnera ostaviti bez daha. U vama sada sve radi i ključa. Osećate da je vreme da se nešto dobro i radikalno desi u vašem ljubavnom životu, i tu ste u potpunosti u pravu. Bićete totalno u svom elementu, opušteni i blistavi, vaša pojava će ostavljati bez daha. Nećete ostati neprimećeni. Svaka vaša reč će imati posebnu težinu i pozadinu. Može da se tvrdi da će svaka vaša ljubavna akcija naići na vrlo pozitivan odgovor. Trebalo bi da se radujete jer u martu ćete se osećati kraljevski!

Posao

Vi ste prošli dovoljno toga u poslovnom segmentu svog života, da skoro ništa više ne može da vas iznenadi. U martu će emocije biti totalno isključene, što je jako dobra stvar. Posao nećete shvatati čak ni kao obavezu već ćete isti doživeti kao rutinu, skoro kao pranje ruku. Nikakve posebne oscilacije niti neki značajniji događaji se ne mogu očekivati. U vašoj poslovnoj sredini je monotonija sveprisutna i to će vam sada posebno odgovarati. Sve loše što je možda bilo u prethodnom periodu sad će se zaboraviti skoro u potpunosti. Sve ćete obaveze prihvatati sa, i za vas, neverovatnom ležernošću. Jedino čega bi možda trebalo da se pripazite jeste da se ipak ne opustite previše, da ne biste u budućnosti zbog toga zažalili.

Zdravlje

Vama je i inače ishrana bolna tačka. Umete da prilično preterujete, što nikako nije dobro i što bi baš sada u martu moglo da ispolji i konkretne posledice po vaš organizam, koji već duže vreme funkcioniše po prilično lošim principima. Ne valja nid a sebi uskraćujete užitak u hrani, ali isto tako nije dobro ni kad dobija u kontinuitetu višak hrane i energije sa kojom ne zna šta će. Sad je krajnje vreme da ozbiljno revidirate svoj pristup ishrani. Lagana i niskokalorična hrana, manji i češći obroci, redovno i rano leganje, kao i rano ustajanje, duge šetnje pre doručka, to su stvari o kojima ćete razmišljati i, najverovatnije, ih i sprovesti u delo u martu. A, to sve skupa će imati i više nego blagotvoran učinak na vaš organizam.

BLIZANCI

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Ljubav

Vama je ključni segment u životu ljubav. Na njenim temeljima počiva baš sve ostalo. Ako ste sa te strane nezadovoljni, neispunjeni i neostvareni, teško da će vam bilo šta u budućnosti polaziti za rukom, ma koliko se trudili. Vaš i inače poseban senzibilitet, u martu će biti posebno osetljiv, pa čak i na ivici. Nikako ne padajte u vatru, iako biste za tako nešto možda i mogli da imate razloga, jer neko jedva čeka da vidi vaš pad. Sad je vreme za jedan totalno racionalni zaokret u životu. Shvatićete u predstojećem periodu gde ste grešili i kako te greške da sanirate, ako ne čak i da sve loše što ste uradili ili što vam se desilo, okrenete u svoju korist. Naravno, trebaće vam puno mudrosti, strpljenja i hladne glave. Jedna osoba iz ne tako davne prošlosti želi, pošto poto, da vam se opet približi. Dobro razmislite da li ćete je pustiti opet u život.

Posao

Vi ste i inače vrlo pokretljivi i ažurni kad je poslovna strana ličnosti u pitanju. Nema sumnje da je ovaj sada period pred vama ključan i da nudi rešenja o kojima možda već i duže vreme maštate. Gledajte da, ipak, ne preterate u svojim zahtevima. Jer, ako danas poželite manje, sutra ćete svakako dobiti više! Čudno zvuči ali je zaista istinito i vredi za vas, da kad imate skromniji nastup, kad ste realniji ka sebi i drugi, pa čak i kad sebe spustite malo i prizemljite svoja očekivanja, da vam se tek tada desi nešto veliko i sjajno. Tako će biti i ovaj put. Tako da, ukoliko ste zaposleni, budite prema sebi i okolini fleksibilni i tolerantniji nego ikada. Ukoliko, pak, tražite posao, verujte mi, uz malo samo mudrosti možete se naći na jednom mestu koje će na duže staze ispuniti sve vaše želje i kriterijume.

Zdravlje

Sve u životu ima cenu, vaš brilijantan um ide u paketu sa vrlo nestabilnom psihom. Naravno, ne može čovek sebe da promeni suštinski ali morate sagledati i druge načine kako potrošiti višak (umne) energije! To je osnovna poruka koju mart mesec nosi sa sobom!

RAK

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Ljubav

U ljubavnom smislu važite za osobe koje se lako, brzo ali i vrlo kvalitetno vezuju. Tu reputaciju u narednom mesecu možete samo da potvrdite. Pred vama su odluke u ljubavnom smislu koje će se pokazati vrlo korisnim sa više strana. Vi uvek imate za cilj u ljubavi stabilnost i posvećenost na duži rok. Nema razloga zašto vam već i naredni dani ne bi u život doveli neko ko na sličan način razmišlja i rezonuje na temu ljubavi. Jer, nalazite se u skoro savršenom periodu koji bi trebalo u narednim danima da bude krunisano pomenutim poznanstvom koje može biti i ono ‘’za život celi’’! Na vama je ne samo da verujete u sebe već i da se opustite. Oblačite se i izgledajte najbolje u narednim danima, jer nećete proći nezapaženo. Može se reći čak i da postoji jedna osoba u vašoj okolini koja vas već duže vreme merka iz daljine.

Posao

Veseli i razdragani dolazite na posao i završavate sve svoje obaveze, čak i mnogo pre datih rokova. Kolege i saradnici u vama vide sjaj i energiju koju nisu pre imali priliku da zapaze. Zračite zaraznim optimizmom, koji je čak toliki da svim zlim jezicima zapušava bez problema usta! Svi će hteti da su u vašoj blizini, svi će vas pitati za savet, uslugu ili će poželeti čak samo tek vaše prisustvo i razgovor s vama. Ipak, zbog svega toga posao neće trpeti. Osećaćete se kao nikad do sada. Ako ste duže vremena zaposleni na istom mestu, pogotovo ako se radi o državnom sektoru, mogli biste čak i da se nadate dobrim vestima koje sugerišu vrlo skoro unapređenje! Vama je ovo sve, po mnogo čemu, značajan period u poslovnom životu nakon kojeg se otvaraju izuzetni putevi koje već u najavi vidite. Može se reći da u narednim danima dolazite na svoje.

Zdravlje

Stomak vam je i inače vrlo osetljiv. U martu će vaš probavni sistem biti na velikom ispitu. Dobro pripazite kako se hranite, pogotovo ujutru. Insistirajte na tome da vam doručak bude najjači obrok u toku dana, ali tek nakon dobre jutarnje šetnje ili fizičke aktivnosti. Važite za znak koji je prirodno najviše vezan za kuću. Ali, u ovim danima će produženi boravak u prirodi imati čudotvoran efekat na vaše psiho-fizičko zdravlje!

LAV

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Ljubav

Osoba koja ulazi, ili je već sad u vašem životu, biće posebno inspirisana da se potrudi oko vas i da zadobije vašu kraljevsku pažnju i tretman. Vi i inače važite za nekog koga je prilično lako zapaliti ali i nekoga kome je izuzetno teško i zahtevno taj plamen da održi. Sad, to sve ipak može da se radikalno promeni i da, već u martu, dobijete potvrdu svoje ljubavne vrednosti i veličine, u koju ste, posebno u bliskoj prošlosti, i te kako sumnjali. Radost, spontanost i veselje će zameniti tugu, očaj i beznađe u ljubavi. Na pragu ste mnogih rešenja u emotivnom smislu koja mogu poneti čak i prefiks doživotna! Vi volite opipljive i konkretne stvari, priča i obećanja bez podloge vas i ne mogu inspirisati u željenoj meri. Imaćete osećaj, možda i s pravom, da ste viši za metar dok hodate. Svi i sve što se bude dešavalo će imponovati vašem egu, što je za vas primarna stvar!

Posao

Vi ste definitivno skrenuli sa vašeg poslovnog puta, ali ne zadugo. Sve što ste shvatali i razumevali na sebi svojstven način, sada pada u vodu baš kao i maske ljudi oko vas. Ipak, to je jako dobro na duži rok. Sad ćete bar znati na koga možete da se u poslovnoj sferi oslonite, ko vam želi dobro, a ko ne! To je vrlo važan stadijum u vašem poslovnom životu do koga u martu dolazite. I, potpuno suprotno od očekivanja, nova saznanja i relacije će u vama izazvati osećanje velikog zadovoljstva! Uslediće bitno izmenjene okolnosti i načini na koje ćete obavljati svoja svakodnevna poslovna zaduženja u narednom periodu. Svakako, uslediće i vrlo bliska najava, vrlo konkretne materijalne stimulacije i velikog zadovoljstva novčanim relacijama koja vas očekuju u bliskoj budućnosti.

Zdravlje

Kako vam je i inače posebno osetljiv kardio-vaskularni sistem, obratite pažnju na njega u narednim danima već. Jer, isti može ispoljiti vrlo konkretne znake slabosti što može da se vrlo loše odrazi na kvalitet vašeg života. Ali, s druge strane, i jako je dobro što se sada to sve dešava jer nužne promene u svom životu koje ste predugo gurali pod tepih, a koje se tiču brige o sebi, svom telu i stanju duha, sad konačno dolaze na dnevni red! Verujte, vama je potreban tek vrlo mali rad na sebi i odmah ćete osetiti konrketne razlike i velike promene i u zdravstvenom pogledu!

DEVICA

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Ljubav

Poslovična i vrlo racionalna Devica, neće propustiti nijednu novu priliku da stupi u relacije sa ljudima koji mogu da joj obećaju lični boljitak kao i mir i stabilnost u životu. Ma koliko sada to možda i grubo zvučalo, ali druga strana će zatražiti emotivnu posvećenost, nežnost i ispoljenu brižnost na svakom koraku. E, to je ona vrsta relacija u ljubavi gde su totalno čisti računi, gde se znaju prava i obaveze obe strane, koje odgovaraju vama. I, sad konačno, dolazite u priliku da se istim i radujete. Dakle, u martu ćete se baš družiti i ulaziti u mnoge priče i relacije koje u sebi imaju i neki drugi koren osim onog drugarskog. Stoga, naredni dani će baš obilovati ljubavnim aktivnostima i to je ono što bi moralo da u vama izazove jako prijatno osećanje pa i nestrpljivo iščekivanje budućih događaja koji će, po svemu sudeći, u sebi nositi i elemente sudbine!

Posao

Sa vama se u poslu uvek zna. Nema tu ničeg skrivenog, sve je prilično jasno i otvoreno. Vi svima stavite do znanja šta i koliko od vas mogu očekivati. I vama jako prijaju sve, a pogotovo poslovne, relacije u kojima se zna tačno ko, šta, koliko i zašto radi! Ukoliko niste imali sreće da se do sada pozicionirate u takvoj nekoj sredini, ovi dani će vam širom otvoriti te mogućnosti na vaše veliko zadovoljstvo. Posebno će vam prijati saradnja i druženje na poslu sa starijim osobama, pogotovo suprotnog pola! Osećaćete se uvaženo i vrlo poštovano. Vaša reć će imati težinu u danima koji su pred vama. Ukoliko se bavite privatnim poslom, ili ste pak samostalni u radu, a pogotovo ako radite na učinak, predstojeći period donosi vrlo lepa saznanja ali i konkretne uspehe koje ćete osetiti i kroz ličnu satisfakciju ali i ‘’deblji novčanik’’!

Zdravlje

Reproduktivni organi i uro-genitalni sistem bi mogli da budu ugroženiji u martu. Mogli biste biti u tom segmentu postati podložniji infekcijama ili nekim drugim, jako sličnim, blažim komplikacijama. Ipak, nije to ništa zabrinjavajuće, naravno. Samo biste morali da povedete računa o tome da pijete vise kvalitetne tečnosti. Iako je letnji period, biljni čajevi bi mogli imati blagotvorni efekat na vaš organizam. Ukoliko duže vremena niste bili na kontroli kod lekara, sad je pravo vreme za tako nešto. Možda ćete početi sa određenim oblikom medikamentozne terapije.

VAGA

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Ljubav

Osećanja primljene i uzvraćene ljubavi, koja su primarna za vas, u periodu ispred vas, drage Vage, će poprimiti vrlo konkretne oblike. Radovaćete se susretu sa nekim ko vam već duže vreme okupira maštu, ili će taj neko naprasno ući u vaš život i srce i to na način kakav samo poželeti možete. Kraj zime i početak proleća, kad se budi priroda i rađa se novi život, je i inače vaše vreme u kojem se dešavaju vrlo pozitivna ljubavna osećanja i stvaraju vrlo intenzivne relacije, bilo da ste u dužim vezama ili ste slobodni. Jer,u ovom periodu godine, kao retko koji drugi znak, prodišete. Dakle, sad je kucnuo pravi čas ili da utvrdite vezu ili da nađete nekog sa kim ćete vrlo brzo stići do nekih vrlo interesantnih ljubavnih relacija. Sad ćete biti najlepršaviji i najzavodljiviji. Ne sumnjajte u to da će vam se to isplatiti i to vrlo brzo i konkretno.

Posao

Patili ste se i nadali u prethodnom periodu da će vam krenuti onako kako priželjkujete u poslu. Da će vam se otvoriti one relacije u poslovnom segmentu koja, potpuno opravdano, smatrate da zaslužujete. I, iako ste do sada imali ili nikakav, ili u najboljem slučaju polovičan, uspeh u tim željama, u martu počinju da stižu vrlo povolje vesti koje bude razložnu nadu da san o uspehu u poslu možda i nije toliko daleko i da je ipak dotižniji nego što ste mislili?! To sve podjednako važi i za one Vage koje su zaposlene ali i one koje očekuju posao. Naravno, uspeh nikom nije zagarantovan, ali dobra nada jeste! Nada je to koja je zasnovana na dobrim smernicama koje sada dobijate. Ali, morate znati da bi ste je i iskoristili, od vas će se zahtevati mnogo veći rad i trud nego inače. Na to morate biti spremni i nikako se ne plašiti!

Zdravlje

Vreme je alergija pa i prehlada. Posebno osetljiv može biti respiratorni sistem. Izbegavajte promaju. Vaš životni stil podrazumeva noćne izlaske ali to bi moglo da počne da uzima danak na vašem organizmu, jer imuni sistem može da radi na vrlo ozbiljnim rezervama kod vas, i to već neko duže vreme. Možda bi jako dobra ideja bila i ta da počnete da koristite u ishrani određene vitaminsko-mineralne suplemente?

ŠKORPIJA

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Ljubav

Vama je vrlo važna ljubavna dubina ali i emocije koje podrazumevaju patnju i žrtvu. Sad ste došli u jednu, ipak malo nepovoljniju, životnu fazu u kojoj sebe, možda i potpuno opravdano, krivite za sve promašaje i svoje propuste koji su bili brojni u ljubavi. Ipak, to se može uklopiti u vašu, na početku pomenutu, želju da patite i da sebe žrtvujete zarad nekog i nečeg što nije realno, svakako, ali to ste Vi. Ipak, sad je vreme da se suočite sa svim tim svojim manama i svojom prirodom, na hladan i racionalan način i to već u sledećim danima koji su super-povoljni za jednu novu dimenziju opuštanja koje podrazumeva prihvatanje i prepuštanje svojoj sudbini, ma kakva ona da jeste! Ukoliko ispoštujete sve to, stavite tačku na prošlost i okrenete se budućnosti, već u martu biste mogli dobiti potvrdu novog pogleda na ljubav u vidu jednog izuzetnog poznanstva koje se dešava!

Posao

Vrlo je verovatno da ćete u posao unositi u martu pojačanu dozu emocija. Na taj način, čini se, kao da ćete tražiti neku vrstu (loše) kompenzacije za propuste u ostalim segmentima svog života. Gledajte, ipak, da sve to ne doživite toliko drastično, jer ma koliko posao bio značajan sa mnogih strana, ipak je to samo posao, ili deo dana u kojem radite određene stvari i preduzimate radnje sa ciljem dobijanja materijalne nadoknade za to. Ukoliko takav stav postane predominantan u vama, ukoliko sebe korigujete u tom smeru, biće vam ne samo lakše, psihički, već ćete zaista početi sagledavati sebe i svoju perspektivu u poslu u daleko konstruktivnijem svetlu. Vi ste rođeni za posao, umešni ste sa novcem, razmišljate na duge staze, promišljeni ste i odgovorni. Ali, tek kad i ako razgraničite posao od ljubavi i privatnog života, tek tad postižete veliki uspeh!

Zdravlje

Klonite se ljudi koji mogu da vas navode na neke stvari koje vam nikako nisu potrebne u životu. Gledajte da ste uvek okruženi ljudima koji su neporočni, vedrog duha i pozitivni. Jer, vama treba jako malo pa da zavolite nešto što vašem organizmu svakako može samo da škodi. Ovo je pravi period sada da donesete odluku o ostavljanju cigara, naravno ukoliko ste pušač, ili da se rešite na konkretan zaokret u svojim nekim navikama i razmišljanjima.

STRELAC

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Ljubav

U martu već, reč i smisao avanture ili opuštene ljubavi bez obaveza i pravila, dobija jedno potpuno novo značenje. Osećaćete se posebno razuzdano, čak i više nego što ste ikada bili. A, imaćete i razloga za tako nešto. Brojne ljubavne ponude, i mogućnosti koje iste prate, se slivaju u vašem pravcu. Ovo je vreme sada koje biste zaista morali iskoristiti i to tako što ćete raditi i uživati maksimalno u stvarima i na način kako to volite i kako vam odgovara. Naravno, ovakav položaj i smerovi energija nikako ne odgovaraju zauzetim Strelčevima. Zato su na pomolu brojni raskidi motivisani preljubom, među pripadnicima vašeg znaka. Ne mogu da vidim, ni da zamislim, koliko bi to trebala da bude jaka ljubav pa da izdrži iskušenja koja su na pomolu?! Ipak, Strelčevi koji prežive sve ovo i ostanu u svojim vezama, oni zaista mogu reći da imaju nešto i nekog posebnog u svom životu!

Posao

U martu će zaposleni Strelčevi imati poriv da čim pre odu s posla, završavajući poslove do pola ili pomerajući ih za sutra. A, oni Strelčevi koji traže posao će još jednom lepo zamoliti Boga da ga bar još jedno izvesno vreme ne nađu. I, na taj način se može zaista reći da će svi biti zadovoljni. Ako niko ne prigovori zaposlenom Strelcu koji ostavlja do pola završene poslove i onom nezaposlenom koji traži posao a moli Boga da ga ne nađe. Strelčevi žive za zabavu i trenutak, pa su samim tim, najsrecniji kad im ga niko i ništa ne kvari. Ovo je sada vreme u kojem oni mogu da očekuju da će se zaista mnogo lakše nego inače provući i ostvariti sve što im je na umu. Za pravog Strelca vreme za zabavu nikad ne prestaje pa čak i dok je u kancelariji ili na radnom mestu. Tako da, mogli bi brojni Strelčevi sada postati i prave male zvezde u svom radnom okruženju!

Zdravlje

Kako i inače mogu patiti, dragi Strelčevi, sa krvnim sudovima i uopšte protokom tečnosti kroz organizam, i kako na njih vrlo štetno utiče sedenje, može da se jako dobrim i blagotvornim pokaže ispoljena želja i poriv za zabavom, pokretom i jurenjem naokolo, jer sad je za sve Strelčeve osetljivo vreme i period u kojem moraju da odu i da prekontrolišu svoju krvnu sliku i krvne sudove! Naravno, sa tim je povezana i ishrana tako da moraju baš povesti računa o tome šta im lekar bude savetovao!

JARAC

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Ljubav

Za Jarčeve je stiglo vreme za za ljubav, kad će i najokorelije Jarčevsko srce osetiti poriv da u sebe primi toplinu kojom će, po svoj prilici, biti obasipano! Ovo je period kad će i zauzeti, kao i slobodni, pripadnici ovog znaka osetiti nikad snažniju potrebu i želju za uplivom u bračne vode ili za ozakonjenje veze, ma koliko da ista traje. U martu u životima mnogih ljudi rođenih krajem decembra i u januaru, će zazvoniti svadbena zvona, ili će ih mnogi pripadnici ovog znaka jako poželeti čuti. To je osnovna smernica koja će vas, dragi Jarčevi, pratiti u mesecu koji dolazi. Gledajte da to iskoristite sve na najbolji način. Ne razmisljajte previše, jer ljubav je kocka. Znam da biste vi želeli sve sigurno, ali to ovde nije i ne može biti slučaj. Prihvatite to kao tako, opustite se i zavrtite rulet ljubavi jer vasa ruka je u martu dobitna!

Posao

Sve ono čemu streme Jarčevi, svi poslovni horizonti, želje i nadanja, postaju realnost. Iako, morate biti spremni i da se ekstremno potrudite na tom vašem putu, iako morate i dalje biti voljni i da žrtvujete mnogo što šta, ipak je ovo period u poslu, koji će izazvati ne malo zadovoljstvo i osećanje ispunjenosti koje ste svojim trudom i zalaganjem u prošlosti, i te kako, zaslužili! Naravno, kakvo je to prazno osećanje zadovoljstva koje nije praćeno materijalnom satisfakcijom?! Svakako, i ona neće izostati. Vreme je za jako veliki novac u vašem životu, vreme je za materijalnu stabilnost za koju ste radili i toliko se borili. Sva vaša strepnja, bol i čežnja se pretvaraju u nadu, zadovoljstvo i harmoniju. Period vremena pred vama je ispunjen srecnim dešavanjima i sjajnim putevima koji se otvaraju u poslovnom smeru. Prihvatite svoju novu ulogu koja ce vam u danima koji dolaye psotati kristalno jasna!

Zdravlje

Kosti, kičma i skeletni sistem generalno su vaše slabije tačke. Ali, ipak u bliskoj buducnosti, mogli bi zubi postati baš osetljivi. Svakako, preporučuje se da u najskorije vreme obavite posetu zubaru, pogotovo ukoliko niste bili skoro. Ukoliko to u martu učinite, mogli biste sebe poštedeti mnogih ne toliko prijatnih situacija, drastično unaprediti zdravlje svojih zuba i usta i generalno se osećati ispunjeno i zadovoljno. Po pravilu, imate stabilno zdravlje i nema razloga zašto bi ono sa neke ozbiljnije strane u bližem periodu bilo narušeno!

VODOLIJA

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Ljubav

Sad je vreme za vas da podvučete crtu i da sumirate svoj učinak, u ljubavi ali i inače, u bliskoj prošlosti, iz koje biste morali da počnete da izvlačite jako ozbiljne i dalekosežne zaključke, jer ako to sada propustite da uradite, mislim da ćete ući u još jedan dugotrajan i prilično bolan ciklus suočavanja sa posledicama svojih loših odluka i smernica koje su iste pratile a koje su vas, po pravilu, uvek odvlačile na stranputicu u ljubavi. Da ne bi tako bilo i ubuduće, sad morate biti jači nego ikada i sebe pogledati u ogledalo, i to bez ikakvih ulepšavanja! Spustite kriterijume, počnite da gledate sebe i ispoštujte, konačno, ono što Vam život sugeriše već duže vreme. Počnite da verujete u sebe i otvorite se ka drugima. Ljude ne možete menjati, ali možete uticati na to da sebe i svoje stavove korigujete da biste sutra živeli bolje i da biste bili srećni(ji) u ljubavi!

Posao

Sad ćete dobiti, bili zaposleni ili ne, jednu zaista sjajnu ponudu da radite i neki drugi, ili dodatni, posao. To će,naravno, iziskivati i veliku energiju koju ćete morati utrošiti ali to će Vam značiti i to sa mnogih strana. Vama je i jako dobro da se trošite mentalno, umno pa i fizički, jer na taj način izbacujete lošu energiju iz sebe. Vi ste jedan od retkih znakova, koje rad zaista oplemenjuje. Vi što vise radite i što ste više i konkretnije angažovani, time Vam je sve bolje i živite i rezonujete kvalitetnije. Naravno, i inače, a pogotovo zbog osetljivosti u ovom neposrednom periodu, svaka nezaposlena Vodolija bi sada morala da se iz petnih žila potrudi da nađe neki, bilo kakav, posao. Jer, nije za vas važno šta se radi, već je bitno samo da se radi i da se radi puno i kvalitetno, jer samo na taj način možete sebi otvoriti puteve, šanse i prilike i u ostalim životnim segmentima.

Zdravlje

Trebali bi sada u martu biti vrlo osetljivi u predelu glave i/ili sinusa. Moguće su brojne i jake upale istih, ili česte glavobolje, pa čak i vrtoglavice koje svakako treba prekontrolisati odlaskom lekaru, jer uzroci istih mnogu biti mnogobrojni. Ipak, vi ste po pravilu vrlo jake zdravstvene konstitucije i sve što se dešava je tek signal organizma da je vreme da se i vi ka životu uopšte počnete postavljati na totalno drugačiji način. Jer, kao kod retko kog znaka, vama sve polazi iz glave i od vaših misli. U njima je otrov ali i lek!

RIBE

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Ljubav

Vasa posesivna priroda i čist fanatizam će u martu dobiti na intenzivnosti. Vaša opsednutost nekom osobom će kulminirati nekim prilično neželjenim reakcijama sa vaše strane! Gledajte da sebe korigujete i da prihvatite savete ljudi koji vas jako dobro poznaju i koji sve što vam kažu, čine to za vaše dobro. Nećete takvim ponašanjem daleko dogurati. Zauzete Ribe će oterati od sebe ljude koji su im važni a slobodne Ribe će se jako teško vezati ili će im bilo ko vrlo teško pružiti šansu, jer će njihova priroda odmah doći do izražaja na negativan način. Potreban je sluh za druge koji iako izostaje sada, postoje ljudi koji su tu oko vas i koji su vaše uši i oči. Nemojte ih ignorisati. Prihvatite sve one koji žele da vas spuste na zemlju, kao dobronamerne, što oni i jesu. Vi niste svesni koliko puno sreće imate i kako se lako provlačite!

Posao

Samo, jednom i za sva vremena, konačno naučite da vam u poslu nisu svi baš nužno neprijatelji koji vam ne žele dobro i sa kojim morate da se besomučno i po svaku cenu takmičite i da se dokazujete. Vi morate da naučite i da počnete da govorite jezikom saradnje. Trebali bi već do sada da ste savladali lekcije iz nužne fleksibilnosti. A, ako niste, ovo je pravo vreme kad će vas život naterati da iste ponovite. Ukoliko ste, pak, bili dobar đak, u vase neposredno radno okruženje sada ulazi jedna osoba koja će vam pružiti ruku koju nikako ne bi valjalo da odbijete, jer od strane te osobe ćete imati nesagledivu pomoć u budućnosti. Naravno, nešto slično važi i za one Ribe koje su sad bez posla. Vrlo važna osoba, koju možda u startu sebi baš i nećete tako predstaviti ili je nećete na taj način i kao takvu doživeti, se pojavljuje u vašem životu i puno će Vam pomoći. Otvorite oči i um!

Zdravlje

Mart je vreme i idealan je period za detaljnu zdravstvenu kontrolu. Mislim da će vam najverovatnije trebati ultrazvuk abdomena. Postoji mogućnost da se nakupilo peska u bubrezima, pogotovo ako ste bili nemarni i neredovni sa kontrolama. Takođe, odlično će biti da prekontrolišete, za svaki slučaj i žučnu kesu. Ipak, nije baš ništa zabrinjavajuće, nije ništa što se ne može rešiti ili bar ublažiti ali samo ako budete sledili smernice koje će vam dati lekar.

Astrolog: Darko Škalabrin

(Telegraf.rs)

Video: Rakiju obožavam: Kasandra otkrila šta misli o peticiji koju su Srbi pisali, pomenula i omiljeno piće

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA