"POŠALJI RECEPT" KONKURS: Anka Ivanović - brza torta sa jagodama (FOTO)

Komentari

  • Dada

    25. februar 2016 | 22:15

    Dajte ljudi,svakakve papazjanije nazivate tortom!

  • Anka

    23. februar 2016 | 13:10

    Tortu sa živim jajima ne preferiram i ne preporučujem nikom zbog salmonele koja se nalazi u jajima i uništava se kuvanje pa je konzumiranje ovako pripremljenog kolača vrlo opasno

  • ana

    22. februar 2016 | 15:07

    da nije dase smrvi manja kolicina avecadase slaze

    • 22. februar 2016 | 19:15

      Anka Ivanovic

      @ana

      Manja kolicina keksa se slaže kao podloga a veca se stavlja u fil,može se praviti i bes keksa ispod ali se lakše vadi iz tacne kada ima podlogu

  • liz

    22. februar 2016 | 14:48

    Mozda jedobro,ali ja licno izbegavam recepte gde se u fil stavljaju ''ziva''jaja! Iz predostroznosti od salmonele!

    • 22. februar 2016 | 15:39

      Nada

      @liz

      I ja uvek skuvam jaja sa šećerom na pari.

    • 22. februar 2016 | 22:26

      &

      @liz

      I margarin ljudi izbacite ,koristite puter

    • 23. februar 2016 | 13:21

      Ana

      @liz

      Ja takođe ne mesim kolače sa živim jajima vrlo je opasno zbog salmonele

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA