Da li hrana koja je NA PODU duže od 5 sekundi sme da se jede?

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Pera
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Zoka

    10. februar 2016 | 21:30

    Ahhaahah smehh

  • Hep.C

    10. februar 2016 | 13:20

    Kakvo mikroskopsko posmatranje,pa jel nisu trebali to sa PCR-metodom da ustanove koja im sve kaže a ništa ne dokazuje.

  • Broj Jedan

    10. februar 2016 | 04:44

    to su oni isti naucnici koji izmisljaju nove viruse,nove smrtonosne vakcine,nove bolesti,nove lekove koji ne lece nista nego se od njih jos dodatno razbolis od koznacega ...to su ti naucnici...bravo naucnici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA