Život & Stil Pošalji recept Komentari na ""POŠALJI RECEPT" KONKURS: Uroš Spasić - punjeni paradajz (FOTO)" - Telegraf.rs "POŠALJI RECEPT" KONKURS: Uroš Spasić - punjeni paradajz (FOTO) 03/02/16 | 08:40 ‹ Pročitajte ceo tekst
BBrankica
Ja pirinac prodinstam u pola glevice crnog luka ,pa dodam presun, biber i znacin,alevu papriku ljutu ili slatku, kako ko voli, pa filujem paradajz. Mnogo je ukusnije. Kada je peceno, po vrhu narendam kackavalj a moze i neki drugi sir!
Podelite komentar
plavi safir
Primetila sam da nasi ljudi ne umeju da napisu koliko cega ide... Koliko pirinca itd!!?
Podelite komentar
drajver
inace da bi pirinac dobio zuckastu boju moze se prvo dinstati na ulju.a samim time nece biti bljutav.poz
Podelite komentar