Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
BBrankica
Ja pirinac prodinstam u pola glevice crnog luka ,pa dodam presun, biber i znacin,alevu papriku ljutu ili slatku, kako ko voli, pa filujem paradajz. Mnogo je ukusnije. Kada je peceno, po vrhu narendam kackavalj a moze i neki drugi sir!
plavi safir
Primetila sam da nasi ljudi ne umeju da napisu koliko cega ide... Koliko pirinca itd!!?
drajver
inace da bi pirinac dobio zuckastu boju moze se prvo dinstati na ulju.a samim time nece biti bljutav.poz