DNEVNI HOROSKOP: Evo kako ćete započeti Novu godinu!

 
  • 2

Horoskop za petak - saznajte da li će vam danas zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam danas zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta kaže horoskop.

OVAN

Opsednuti ste mislima o poslu i planovima za budućnost. Ne gledate unazad, ne osvrćete se na ono što je bilo. Vaša bliska poslovna budućnost se čini prilično svetlom i izvesnom. Zato danas pucate od samopouzdanja. Partner u vas gleda sa izvesnim strahopoštovanjem. Osećate se bliskiji sa njim. Višak alkohola može da prouzroči glavobolju.

Foto-ilustracija: pixabay Foto-ilustracija: pixabay

BIK

Ukoliko niste sinoć baš preterali sa hranom, danas ne bi trebali imati bilo kakvih ozbiljnih zdravstvenih problema, osim možda blažih i prolaznih probavnih smetnji. Za divno čudo, o poslu i novcu uopšte ne razmišljate. Uživate u savršenim trenucima sa voljenom osobom. Danas ste puni pozitivne energije.

BLIZANCI

Danas ćete doneti neke vrlo pametne odluke koje će definisati mnoge tokove vašeg života. Ipak, puno razmišljate, previše vremena i energije ulažete u misaone procese koji bi morali biti daleko jednostavniji. Nekad u životu je presudno samo se opustiti i prihvatiti uživanje u nekom trenutku, kao što je ovaj, jer osećate da čvrsto držite konce svog života u svojim rukama.

RAK

Danas ste totalno zaokupljeni porodičnim temama. Pravite planove i donosite odluke koje saopštavate svom partneru. Upravo zbog neslaganja oko važnih tema koje ćete pokrenuti, u izgledu je velika svađa sa voljenom osobom ali i sa najstarijim ukućanima. Ipak, svesni ste da ste predugo ćutali. Trenutak nije možda najidealniji ali ne možete protiv svog impulsa. Patite danas od glavobolje.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

LAV

Danas ste vrlo aktivni na mnogim poljima. Osećate se izuzetno dobro, i duhovno i fizički. Sami sebe pokrećete i angažujete. Vrlo vam je važno da se osećate zdravo. Zato maksimalno izbegavate danas lošu hranu i žestoka pića a težite da što veći deo dana provedete napolju. Jednostavno, ne možete odoleti svežem vazduhu danas.

DEVICA

Vi i inače umete da budete baš naporni okolini svojom preteranom sklonošću da kritikujete i da svi i sve ima svoje mesto i da se poštuje neki red. Ali, danas ste baš rešili da nadmašite sebe?! Ne umete i ne želite da se opuštate. Da vas neko ne poznaje bolje, pomislio bi da u vama čuči jedan pravi mali gonič robova. Napetost i konstatna nervoza iz prethodnog perioda se prelila i u novu godinu.

VAGA

Danas se osećate bližim partneru nego ikada što ste bili. Gotovo ceo dan provodite u zagrljaju jedno drugog. Za vas danas vreme kao da je stalo. Oko vas su poljupci, toplina, zagrljaji, dobra hrana i piće kao i najlepše želje i čestitke. Danas je sve lepo i savršeno oko vas ali i u vama. Danas ćete imati samo jednu želju, da i ostala 364 dana budu ista kao i ovaj dan!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

ŠKORPIJA

Pravi ste mizantrop danas. Nemate želju da bilo koga pozovete i čestitate mu praznik. A sve one koji to čine gledate sa prezirom i podsmehom. Šta vam je to sveti uradio pa ste toliko ljuti na njega?! Ljudi vam nisu neprijatelji, ma koliko bili nesnosni ponekad. Ne možete nikog drugog ispraviti i učiniti boljim. Probajte sebe da korigujete. Ne upropašćujte praznik sebi i vašim najbližima.

STRELAC

Da li vi znate gde se nalazite danas uopšte?! Nakon burne noći, ukoliko ste imali snage da ustanete oko 3 popodne, to ne znači da ste budni a još manje da je vaš mozak spreman da prihvati i obradi bilo kakvu informaciju. Ipak, osećate haos u glavi i muku u stomaku. Pojedite nešto, popijte čaj i vratite se u krevet!

JARAC

Uvek ste orni za nove radne pobede, pa čak i u prvom danu nove godine. Ipak, dan ste započeli slanjem šablonskih čestitki svima koje poznajete. Vi ste veliki formalista i znate red. Na vaše iznenađenje veliko, niste bili ni škrti na poklonima. Mnoge ćete danas toliko obradovati što će čak dotaći i vaše poslovično i hladno jarčevsko srce. Pripazite se danas na ulici. Moguće povrede izazvane padovima.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

VODOLIJA

Pripazite danas na način kako komunicirate sa onima do kojih vam je jako stalo. Postoji jako velika mogućnost da nekog povredite svojim rečima. Ovo je za vas, ipak, dan kao i svaki drugi. Okolina u vama vidi pravog osobenjaka. I, nisu daleko od istine. Danas ćete, čak, i raditi nešto po kući, prati, čistiti, popravljati. Pazite samo da ne povredite prste danas. Zdravlje vam je odlično.

RIBE

Napravili ste listu prioriteta krajem prošle godine i istih se doslovce, već prvog dana nove godine, počinjete pridržavati. Na toj listi nema više mesta za mnoge stvari i poroke koji su vas činili nesrećnim. Započinjete novu godinu sa novim i velikim željama koje se, skoro iskljućivo, tiču vaše ličnosti. Pripazite se prehlade danas.

Astrolog – Darko Škalabrin, www.astrousluge.com

(Telegraf.rs)

Video: Godišnjica rođenja Pupina i Andrića obeležena na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Melina

    1. januar 2016 | 16:37

    Nista niste pogodili sto se odnosi na moj horoskopski znak" Blizanac".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA