Ovaj recept ruske travarke će vam istopiti stomak za mesec dana!
- Zahvaljujući ovom receptu, grupa žena je uspešno smanjivala obim struka za 1 centimetar dnevno - tvrdi travarka
Ukoliko imate problem sa salom na stomaku, vreme je da poslušate savet čuvene ruske travarke i probate njen čuveni melem.
10 trikova da odećom sakrijete svoju pravu kilažu
Eliminiše višak masnoće i vode iz tela, poboljšava funkciju mozga, pamćenje, sluh i vid.
Glavni sastojci ovog recepta su sveži ren, med i limun s korom. Prednosti meda i limuna za zdravlje su već dobro poznate, dok renu nije posvećeno dovoljno pažnje.
Narodni lek koji čisti jetru za 90 dana (RECEPT)
Slavna ruska travarka, doktorka Irina Stefanovska tvrdi:
- Zahvaljujući ovom receptu, grupa žena je uspešno smanjivala obim struka za 1 centimetar dnevno - tvrdi travarka.
Evo kako se i priprema:
Potrebno vam je 125 grama rena, 3 limuna i 3 kašičice meda.U blenderu usitnite ren. Uzmite tri limuna, isecite ih, izvadite koštice i zajedno s korom ih usitnite blenderom, a potom pomešajte s renom.
Nakon toga dodajte tri kašičice meda i sve dobro promešajte. Smesu držite u zatvorenoj teglici u frižideru.
Uzmite jednu kašiku melema dva puta dnevno uz obrok. Ovu smesu koristite 3 nedelje i videćete rezultate.
Ren je biljka s višegodišnjim zelenim listovima, belim korenom i oporim ukusom. Dolazi s Mediterana i zapadne Azije. U prehrani se najčešće koristi koren rena, ali često su vrlo ukusni i mladi listovi biljke.
Zbog svog sastava (vitamin C, kalijum, vitamin B1, vitamin B6, kalcijum, vitamin B2, magnezijum, fosfor…) ren je izuzetno dobar kao lek.
Njegova lekovita svojstva su poznata još iz antičke Grčke. Čak i 1.500 godina pre nove ere ljudi su ga koristili za ublažavanje bolova u leđima.
Neophodan je kao dodatak drugim jelima, posebno u masnoj hrani, jer pomaže kod probave. Ren čisti organizam, poboljšava metabolizam, smanjuje umor, a najviše se preporučuje dijabetičarima.
Stimuliše reprodukciju i razvoj korisnih bakterija u radu creva.
Sok od rena uništava bakterije koje izazivaju dizenteriju i tuberkulozu, salmonelu, kao i mnoge gljivice.
Pospešuje probavu stimulacijom izlučivanja želudačanih i crevnih sokova, žuči i enzima iz pankreasa. Ren stimuliše jetru, srce i cirkulaciju, a pomaže i kod reume.
(Telegraf.rs/ Izvor: portaloko.hr)
Video: Devojka ostala zgrožena nakon kupovine domaće piletine po paprenoj ceni: Jezivi snimak mesa
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
praks
predpostavljam da je dobro zato sto je toliko gadno da ti se ni ne jede nista
Podelite komentar
vesna
Dal je nekome ovo pomoglo da smrsa.
Podelite komentar
Bobo
Jel treba ren, koren ili list i ako treba koren jel ga treba prvo skuvati pa ubaciti u blender
Podelite komentar