Beko vam predstavlja savršene saigrače za vaš dom! (FOTO)

 
  • 2

Beko ima dugu istoriju i vezu sa sportom, zato što je u sportu, kao i kod kuće, presudan timski duh. Beko želi da postane deo vašeg porodičnog tima i da kroz svoja inovativna i pametna rešenja učini život lakšim

Upravo zato, kao premijum partner FCB Barselone, Beko je pripremio za vas posebne popuste koji će trajati do 7. januara 2016. godine ili do isteka zaliha.

Ne propustite priliku da odaberete svoje savršene saigrače po super cenama! Neka pobednički duh Barse bude i u vašoj kući!

Za savršeno čist veš uz Beko veš mašine!

Foto: Promo Foto: Promo

Sa kapacitetom od 7 kilograma i visokim performansama, ova mašina A+++ klase sa 1000 obrta po minutu je savršena za porodice sa decom. Kada se podesi, automatski se zaključava i povećava bezbednost dece.

Ono što je dodatno izdvaja je 15 različitih programa, među kojima je i program za uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca, kao i AquaFusion tehnologija koja je razvijena u cilju veće efikasnosti energije, vode i deterdženta. AquaFusion štedi 10% deterdženta pri svakom pranju.

Foto: Promo Foto: Promo

Ova mašina sa kapacitetom od 7kg poseduje inovativni ProSmart Inverter motor, koji obezbeđuje i do 50% više uštede energije i čak 3 puta manje buke!

Pored visoke A+++ energetske efikasnosti, ova Beko veš mašina, koja pored toga što ima desetogodišnju garanciju na motor, ima i poseban program zaštite osetljivih vunenih proizvoda, Woolmark Apparel Care®.

Ovaj program savršeno odmerava količinu vode i kontroliše obrtanje bubnja, pa će vaši omiljeni vuneni komadi odeće zadržati postojeći oblik i neće se oštetiti.

Uživajte kuvajući uz Beko šporete i rerne!

Bliže nam se praznici i vreme tradicionalnog okupljanja i druženja sa porodicom i prijateljima. Centralni deo okupljanja je svakako praznična trpeza u kojoj svi uživamo, ali priprema prazničnih jela zna biti naporna.

Da bi vam kuvanje postalo uživanje, Beko vam predstavlja savršene saigrače u kuhinji koji će vam pomoći da lakše i brže pripremite raznovrsna praznična jela!

Foto: Promo Foto: Promo

Sa zapreminom od 71l, ovaj šporet poseduje 4 funkcije kuvanja, kao i opciju za električni gril, pa za vaš praznični ručak možete pripremiti ukusan roštilj! Ako vam se tom prilikom vrata rerne slučajno isprljaju ili zamaste, ne očajavajte!

Zahvaljujući specijalnom nano premazu na unutrašnjim staklenim vratima, čišćenje je sada veoma lako, a vama će ostati više vremena za druženje sa najbližima.

Foto: Promo Foto: Promo

Ukoliko se ipak odlučite za pripremanje slasnog pečenja, Beko je pripremio za vas ovaj uređaj sa multifunkcionalnom rernom za najzahtevnija pečenja.

Sa 6 različitih funkcija kuvanja, kao i funkciji Booster sa kojom štedite vreme predzagrevanja rerne za 35 posto, pripremanje obroka za vaše najmilije nikada nije bilo jednostavnije i brže!

Beko novogodišnji poklon!

Kupite Beko ugradnu rernu iz nove linije proizvoda i bilo koju BEKO ugradnu ploču, a na POKLON dobijate inoks aspirator CFB 6432 XG, koji sa tri nivoa snage, sa filterima za masnoću i opcionim ugljenim filterima omogućava da se mirisi spremanja hrane zadrže samo na vašem trpezarijskom stolu, a ne i u zidovima vašeg doma.

Beko proizvode po specijalnim cenama možete naći u sledećim prodavnicama: Win Win, CBT, Home Center, Gigatron, Dudi Co, Cool , kao i u mnogim drugim objektima širom Srbije.

(Telegraf.rs)

Video: Gašić otkrio spomen-bistu Đorđu Mihailoviću: Danas je 106. godišnjica proboja Solunskog fronta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dart vejder

    25. decembar 2015 | 15:36

    Dosta nam je Turaka bilo 500 god.sad opet uvaljuju krš neka se drže sporta a tehniku prepuste majstorima iz Japana i Nemačke

  • Vitez Koja

    25. decembar 2015 | 21:48

    Deset godina garancije na motor. Ko će to da ustanovi kad serviser nema obavezu da pregleda mašinu po isteku 2 godine garancije? Sem toga, tu je trofazni motor koji radi preko invertera koji monofaznu struju od 220V pretvara u trofaznu 380V. Neće tu motor ni crći nego inverter a na njega nije garancija 10god. Osovinica bubnja jedva deblja od palca a pere 7kg? Sve se bojim da će da potraje... Kao serviser, imao sam prilike da se nagledam gluposti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA