SLANINA I KOBASICE IZAZIVAJU RAK? Da li će se suvo meso tretirati kao CIGARETE i ALKOHOL?
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Cica
Nista vise ovom narodu nije jasno posle toliko godina proizvodnje odjednom ovi proizvodi pa i mnogi drugi izazivaju rak valjda treba sve ispitati pre nego se pusti u proizvodnju a ne kad narod zatrujete od mali nogu
Luna
Ne znam sta ovi lupetaju, kazu dosta aditiva u dimljenom mesu. Stavim ga u frizider i vec treci dan pocne da se kvari. Po njihovom, bi moglo da stoji mesec dana i da mu ne bude nista.
Luna
A taj zapad se najnezdravije hrani.