SLANINA I KOBASICE IZAZIVAJU RAK? Da li će se suvo meso tretirati kao CIGARETE i ALKOHOL?

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Cica

    27. oktobar 2015 | 10:28

    Nista vise ovom narodu nije jasno posle toliko godina proizvodnje odjednom ovi proizvodi pa i mnogi drugi izazivaju rak valjda treba sve ispitati pre nego se pusti u proizvodnju a ne kad narod zatrujete od mali nogu

  • Luna

    25. oktobar 2015 | 00:59

    Ne znam sta ovi lupetaju, kazu dosta aditiva u dimljenom mesu. Stavim ga u frizider i vec treci dan pocne da se kvari. Po njihovom, bi moglo da stoji mesec dana i da mu ne bude nista.

  • Luna

    25. oktobar 2015 | 00:53

    A taj zapad se najnezdravije hrani.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA