Napravite sami SIRUP ZA KAŠALJ koji je moćniji čak i od ŠERBETA (RECEPT)

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Čiča-deda
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Od piva

    23. oktobar 2015 | 11:21

    Sirup od piva je najjaci. Srazmerno npr 300 gr secera i 3dl piva. Secer se karamelizuje i potom se dodaje povo dok zajedno ne prokljucaju... Odlican

  • Branka

    20. oktobar 2015 | 18:27

    Provereno dobar recept za kasalj! Pomesati u staklenu teglu med, limunov sok i maslinovo ulje u istom stazmeru, pomesati i uzimati tri cetiri puta dnevno po supenu kasiku!

  • Čiča-deda

    20. oktobar 2015 | 18:20

    Slezse ne kuva,već njegov vodeni ekstrat,u protivnom oslobađa skrob koji brzo uskisne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA