Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Od piva
Sirup od piva je najjaci. Srazmerno npr 300 gr secera i 3dl piva. Secer se karamelizuje i potom se dodaje povo dok zajedno ne prokljucaju... Odlican
Branka
Provereno dobar recept za kasalj! Pomesati u staklenu teglu med, limunov sok i maslinovo ulje u istom stazmeru, pomesati i uzimati tri cetiri puta dnevno po supenu kasiku!
Čiča-deda
Slezse ne kuva,već njegov vodeni ekstrat,u protivnom oslobađa skrob koji brzo uskisne.