Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
sumadinka
Moze sve i da se uprosti tako sto ne jedete hleb sa brasnom već od proklijalog zrna ima ga i kod nas pod nazivom "tonus", izbacite sve zaprske, sve przeno, svaki dan pijte čaj od ive, rastavića, koprive zasladjenog s medom i dodatkom soka limuna. Jedite povrće, supe, čorbe, nemojte jesti majonez, kečape, razne prelive i ostalo, videćete kako vam je bolje i uz to svako veče pojedite jedan jogurt sa dve kasike ovsenih pahiljica i jednom kasikom samlevenog semena lana. To radim već pet godina i za sada sam zadovoljna.
Zbunjen
Sta podrazumeva 400 gr "svezih oraha"? Da li su to zeleni, mladi ili zreli orasi, tj jezgro?
Srb
Nije ništa novo....recept sa tibeta.