PRONAĐEN LEK ZA RAK? Naučnici slučajno otkrili kako da ubiju ćelije kancera!

 
  • 6

Oni su kombinovali proteine iz vakcine protiv malarije i otrov i tako su uspeli da ubiju ćelije raka

Grupa naučnika pokušavala je da pronađe način kako da zaštiti trudnice od malarije, a potom su ustanovili da malarija ubija ćelije raka

Ovo je prava i jedina ISTINA O RAKU! Saznajte sve o hemoterapiji i farmaceutskoj industriji (VIDEO)

Oni su kombinovali proteine iz vakcine protiv malarije i otrov i tako su uspeli da ubiju ćelije raka.

Oni su ustanovili da bi buduće majke na ovaj način mogli da zaštite od malarije, ali izgleda i da izleče tumor, pišu svetski mediji.

- Pitanje je da li će ovo raditi unutar ljudskoj tela. Da li bi telo moglo da podnese tu količinu toksina, a da nema nuspojava. Međutim, optimistični smo. Ovaj protein se izgleda vezuje samo za karbohidrate koji se nalaze u posteljici ili za maligne tumore - rekli su naučnici sa Univerziteta u Kopenhagenu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Sprovodeći ispitivanja na miševima koji boluju od tri tipa "ljudskog raka" ustanovljeno je da su dva miša uspešno izlečena od raka prostate, od bolesnih šest, kao i da su uspešno izlečili pet od šest miševa od raka kostiju.

Od sada, Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: Indipendent)

Video: Brdo kamenja obrušilo se na Jablanicu: Evo šta je ostalo od litice posle jezive tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @@@@@

    14. oktobar 2015 | 21:24

    Narode tj zene mani te se ovih gluposti uzmite valerijan kapi one su za smirenje ali najvaznije sto hocu da kazem sadrzi pelen sto ubija rak to znam iz licnog ja sam to kupio mojoj zeni posto je imala 3 komada na dojkama i 5 vodenih cista posle nekog malog vremena otisli smo kod doktora nije bilo nista od tumora tj raka dojke i doktori su zanemeli sa cudjenjem da te kapi deluju

  • Pero cvetkovic

    15. oktobar 2015 | 01:03

    Dokle vise da zavaravate bolesne ljude. Sram vas bilo.

  • Nebojša

    15. oktobar 2015 | 23:32

    Svaka bolest nastaje usled dejstva nekog parazita (virusi, bakterije, bacili...) ili pod usled nekog neprirodnog dejstva na čoveka (razna zračenja, zagadjenost vazduha), ali i neprirodnog postupanja u životu (nezdrava ishrana, ubrzan i stresan život, gojaznost i dr.) Osnovno što čoveku pomaže u borbi protiv bilo koje bolesti je imuni sistem i bio-mehanizam, ali ni oni ne mogu delovati na neku konkretnu bolest u dovoljnoj meri ako su prezauzeti otklanjanjem loših uslova u kojima se organizam nalazi. Dakle: 1. Uskladi se sa prirodom i ukloni loše uslove koliko je to moguće 2. Reakcija imunog sistema i bio-mehanizma 3. Pomoć imunom sistemu i bio-mehanizmu u vidu suplemenata Možda će neko da kaže nije to tako prosto kako je ovde napisano, ali ja sam ovo napisao jer većina ljudi ne poštuje ono pod br. 1. Ako pak nismo dovoljno u mogućnosti da uradimo to pod br. 1, onda svi treba da se zapitamo kud idemo i sta će biti kad prođe još vremena, a mi ništa ne činimo povodom toga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA