Smršala je 72 kilograma, ali TAJNA koju krije ispod seksi haljine je JEZIVA (FOTO) (18+)

 
  • 2

Julija je umetnica koja je proces svog mršavljenja pomoću fotografija pretvorila u iskrenu ljudsku priču, koja će neke zgroziti, a druge oduševiti

Julija Kozerski nekad je bila vrlo gojazna žena. Pre nekoliko godina zainatila se da smrša i izgubila 72 kilograma zamo godinu dana. Čitav ovaj proces mršavljenja beležila je foto-aparatom u formi bloga. Ali, njen uspeh ima užasnu cenu.

Umesto zadovoljstva zbog fizičke i emocionalne transformacije i sreće koju je osećala kad je uspevala da uđe u sve manje konfekcijske brojeve, Julija se suočila s novim problemom.

Zbog toga je odlučila da pokrene novi foto-projekat nazvan “Half” koji prati šta se to zapravo događa iza svih tih “pre i posle” fotografija kojima se svakodnevno divimo.

Nakon što odlučila da promeni stil života i da skine sve te kilograme, mnogi u njenoj okolini pretpostavili su da je konačno srećna.

Međutim, iza svih pohvala i pozitvinih pomaka, Julija priznaje da prolazila kroz emocionalnu patnju, a upravo je zbog toga odlučila i da pokrene ovaj foto projekat.

Foto: Julia Kozerski Foto: Julia Kozerski

Serija autoportreta je sirova i nije ih ni na koji način menjala. Odlučila je da sa svetom podeli svaki višak kože i svaku striju.

Foto: Julia Kozerski Foto: Julia Kozerski

Osim iskrenog, pa čak i brutalnog prikaza posledica ovako ekstremnog gubitka kilograma, Julija je uspela u svojoj nameri da nam svima razotkrije i ona osećanja koja je skrivala čak i od svog supruga.

- Verujem da je najzanemareniji aspekt gubitka kilograma onaj emocionalni. Svi su koncentrisani na izgled i brojke, a ne na to kako se osoba oseća. Mislim da odatle i dolaze mnoge stigme i sram – rekla je Julia za Cosmopolitan, prenosi Index.

Foto: Julia Kozerski Foto: Julia Kozerski

- Kroz brojanje kalorija, opreza oko toga šta jedem, kontrolisanje porcija i vežbu, uspela sam da skinuem 72 kilograma. I dok sam iskreno verovala da će moj trud uroditi plodom i pretvoriti me u savršenu osobu iz snova, stvarnost je daleko drugačija – rekla je ona.

Foto: Julia Kozerski Foto: Julia Kozerski

Više fotografija pogledajte OVDE.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Video: Nezgodna rupa u Ulici Ljube Šercera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA