Rešite se gorušice očas posla! I to povrćem koje sigurno imate u špajzu (RECEPT)
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Маре
Гоцо, да пробамо веганство, где је и воће и поврће прскано свим и свачим, ко зна колико ту тек отрова има, нека хвала. Чињеница је да свака храна све више губи на квалитету, једини изузетак су они који и сами гаје своје воће, поврће, место. итд.
dragon
supa je zakon, no1 :) nisu losi ni bademi, uz zalogaj 'leba ili dvopeka i naravno, stara dobra voda, uvek melem
Flux
Samo progutajte dvadesetak zrna pirinca (ili jednu ravnu kasicicu), zatim popijte malo vode, i kiselina trenutno nestaje