Ocigledno strucnjak nije upoznat sa promenom kursa o stetnosti masti...tj za epidemiju debljine se ne krive masti nego seceri...isto tako i reakscija inzulinska na unos secera tj uglj. hidrata.
tako su rekli za koka kolu ali visene verujem radim samo gradzevinu tesko zavreme rucka najeo sam se dobro gulasa i posle sat vreme pauze jos zeludanc nije skuvao aj u kanal na kopanje kopam iz sve znage al ne mogu uzeti vazduha jer hrana nije dobro zeludac kuvao i unajblizu radnju uzeo koka kolu posle 15 min ko nov mogu da orem tako vidite da ona u neku svrhu nije losa posle rucka ako se dobro najedete
cardusan
Ocigledno strucnjak nije upoznat sa promenom kursa o stetnosti masti...tj za epidemiju debljine se ne krive masti nego seceri...isto tako i reakscija inzulinska na unos secera tj uglj. hidrata.
Podelite komentar
deftones
tako su rekli za koka kolu ali visene verujem radim samo gradzevinu tesko zavreme rucka najeo sam se dobro gulasa i posle sat vreme pauze jos zeludanc nije skuvao aj u kanal na kopanje kopam iz sve znage al ne mogu uzeti vazduha jer hrana nije dobro zeludac kuvao i unajblizu radnju uzeo koka kolu posle 15 min ko nov mogu da orem tako vidite da ona u neku svrhu nije losa posle rucka ako se dobro najedete
Podelite komentar
M
Najbolje da se nista ne jede.
Podelite komentar
S
Jaja i hleb-DA!, a margarin-NE!
Podelite komentar
Aco Kovacevic
Danas jedna priča, sutra druga, ko će više verovati u bilo što.
Podelite komentar
Miki
@Aco Kovacevic
Pa sve zavisi ko je pisao sastav, nekad proizvodjac plati da mu se napise sastav da je njegov proizvod dobar a nekad ima i obrnutih sastava :).
Podelite komentar