Da li su hleb, šećer, mast, jaja, margarin, krompir dozvoljeni u svakodnevnoj ishrani? Evo kako otkriti istinu i izbeći zamke u ishrani!
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
cardusan
Ocigledno strucnjak nije upoznat sa promenom kursa o stetnosti masti...tj za epidemiju debljine se ne krive masti nego seceri...isto tako i reakscija inzulinska na unos secera tj uglj. hidrata.
deftones
tako su rekli za koka kolu ali visene verujem radim samo gradzevinu tesko zavreme rucka najeo sam se dobro gulasa i posle sat vreme pauze jos zeludanc nije skuvao aj u kanal na kopanje kopam iz sve znage al ne mogu uzeti vazduha jer hrana nije dobro zeludac kuvao i unajblizu radnju uzeo koka kolu posle 15 min ko nov mogu da orem tako vidite da ona u neku svrhu nije losa posle rucka ako se dobro najedete
M
Najbolje da se nista ne jede.