Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Zla devojčica
E ovako. Drugačijeg je ukusa zato što je pritisak vazduha drugačiji i zato što je temperatura ključanja vode koja je na zemlji 100° C ovde 80° C isto važi i za druge supstance samo različite temperature.
S.K.
6 godina putujem avionom i meni hrana deluje nekako drugacija ali to sam mislio da je sistem tih ketering usluga takav hrana je istant nekako drugacija er'srbija sad i ima mnogo bolju kakvu je nekad imao jat ja sam navikao, druge kompanije sveta manje vise isto je sve to pa sigurno da je subjektivni osecaj hrane drugaciji pa i sam let je menja osecaj niste vise na zemlji vec na 10000 metara u vazduhu uzletanje i sletanje i onaj pritisak u usima brujanje i ma koliko avion bio nov i moderan ono se oseca jos nam je tehnologija zaostala kakva bi trebala da bude da bi putovanje avionom bilo uzivanje ja se osecam umorno i iscrpljeno uvek posle leta neudobnost i taj neki cudan bucan osecaj a hrana ona je najmanje bitna pored svega ostalog kada je let u pitanju .