Ovaj tibetanski RECEPT je toliko jak da se koristi jednom u 5 godina! Evo kako da ga napravite

Komentari

  • Chicha.

    24. maj 2015 | 17:39

    Neki moji prijatelji isprobali kod arterioskleroze.Posle mesec i po, osećali su se mnogo bolje.još je bolje to napraviti od korena Sremuša jer je jači i čistiji.

  • Haj

    23. maj 2015 | 14:49

    Važno je da se beli luk načisti sa metalnim nožem a da se izgneči sa drvenim ili porculanskim tučkom znači nikako beli luk nesme doči o dodir sa metalom.

  • wwwww

    23. maj 2015 | 14:40

    otkud pre pet hiljada godina cist alkohol!?

    • 29. oktobar 2017 | 12:40

      Doris

      @wwwww

      Pre 5000 godina znalo se više nego danas.A proizvesti alkohol i nije nikakva mudrost

  • Dr.Mancic

    23. maj 2015 | 14:06

    Jes ono, pre 5 000 godina su pazili da bude tacno 95% alkohol bez ikakvih dodataka :-) Inače recept potiče iz Egipta i star je oko 3500 godina, stim sto su oni koristili obicno pivo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA