Ovaj tibetanski RECEPT je toliko jak da se koristi jednom u 5 godina! Evo kako da ga napravite
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Chicha.
Neki moji prijatelji isprobali kod arterioskleroze.Posle mesec i po, osećali su se mnogo bolje.još je bolje to napraviti od korena Sremuša jer je jači i čistiji.
Haj
Važno je da se beli luk načisti sa metalnim nožem a da se izgneči sa drvenim ili porculanskim tučkom znači nikako beli luk nesme doči o dodir sa metalom.
wwwww
otkud pre pet hiljada godina cist alkohol!?