Ovaj tibetanski RECEPT je toliko jak da se koristi jednom u 5 godina! Evo kako da ga napravite

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika wwwww
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Chicha.

    24. maj 2015 | 17:39

    Neki moji prijatelji isprobali kod arterioskleroze.Posle mesec i po, osećali su se mnogo bolje.još je bolje to napraviti od korena Sremuša jer je jači i čistiji.

  • Haj

    23. maj 2015 | 14:49

    Važno je da se beli luk načisti sa metalnim nožem a da se izgneči sa drvenim ili porculanskim tučkom znači nikako beli luk nesme doči o dodir sa metalom.

  • wwwww

    23. maj 2015 | 14:40

    otkud pre pet hiljada godina cist alkohol!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA