Svi dastojci su super i sami da se koriste,i zajedno da se pomesaju.a sto se tice limuna moze da se ubaci do kljucana vode i da se odmah skloni sa vatre.
Moja supruga je imala zakrcenje arterije 80 %.Nakon upotrebe ovog leka, za sest meseci je nestalo.Imamo angiografiju pre i posle upotrebe.Preporucujem svakome
Gluposti, kuvanjem limuna i djumbira se ubija vitamin C, ovo je najbolje sveze piti nakon blendera sa malo vode.Nista odlagati u frizider i tegle na neko vreme, samo sveze!!!
Koristim ovaj recept.Ja kupujem 1.5 litara prolom vode i u to dodajem opran i isdecen limun .beli luk.Sa djimbirom nisam jos radio.To radim uvece i napominjem da voda kada pocne da struji se skida sa sporeta.Ne sme da prokljuca.Ostavim preko noci i ujutro procedim.Sipam u tamnu flasu ,i drzim u frizideru. Svako ujutro na prazan stomak popijem 1 kafenu soljicu tecnosti.Recept sam nasao u knjizi G-dina Todora Jovanovica-Srbiji na zdravlje.
P.S. Djumbir ne moze da skodi pogotovu dijabeticarima i ljudima sa slabom cirkulacijom.
Dragan Cankovic
Beograd
Ђумбир (лат. Zingiber officinale) је вишегодишња зачинска биљка из породице Zingiberaceae. Пореклом је из Кине, одакле су је људи проширили у Индију, југоисточну Азију, западну Африку и Карибе. Као зачин користи се ризом, најчешће у јелима оријенталне кухиње.
Vlada
Med se nikako ne sme zagrevati!!
Podelite komentar
Mina
Svi dastojci su super i sami da se koriste,i zajedno da se pomesaju.a sto se tice limuna moze da se ubaci do kljucana vode i da se odmah skloni sa vatre.
Podelite komentar
Predragy
@Mina
Kolikoje to sve tacno?
Podelite komentar
Jasna
Ranu ujutru pijem lek eutiroks za štitnu. Da li sme pisle toga da se popije ovaj napitak?
Podelite komentar
nebojsa
u pojedinim receptima pise da ide 4 cena belog luka a ovde 4 vece glavice sta je tacno
Podelite komentar
Dragi
@nebojsa
Moja supruga je imala zakrcenje arterije 80 %.Nakon upotrebe ovog leka, za sest meseci je nestalo.Imamo angiografiju pre i posle upotrebe.Preporucujem svakome
Podelite komentar
Mocan lek
@nebojsa
4 cele glavice belog luka - oko 40 cenadi, to je prava mera
Podelite komentar
nebojsa
u nekim receptima pise 4 cena a ovde 4 glavice belog luka sta je tacno
Podelite komentar
Luka
@nebojsa
Cetiri glavice. U stvari treba 44 cena belog luka , to je otprilike 4 glavice.
Podelite komentar
vesnacrnogorka123
super isprobano
Podelite komentar
bbbbb
Ja sam vodu prokuvala a povrce nisam i pijem ne procedjeno cak mi se i stomak sredio ,imala sam problema sa nadutoscu i gasovima .Toplp preporucujem
Podelite komentar
Vlad
Gluposti, kuvanjem limuna i djumbira se ubija vitamin C, ovo je najbolje sveze piti nakon blendera sa malo vode.Nista odlagati u frizider i tegle na neko vreme, samo sveze!!!
Podelite komentar
Dragan
Koristim ovaj recept.Ja kupujem 1.5 litara prolom vode i u to dodajem opran i isdecen limun .beli luk.Sa djimbirom nisam jos radio.To radim uvece i napominjem da voda kada pocne da struji se skida sa sporeta.Ne sme da prokljuca.Ostavim preko noci i ujutro procedim.Sipam u tamnu flasu ,i drzim u frizideru. Svako ujutro na prazan stomak popijem 1 kafenu soljicu tecnosti.Recept sam nasao u knjizi G-dina Todora Jovanovica-Srbiji na zdravlje. P.S. Djumbir ne moze da skodi pogotovu dijabeticarima i ljudima sa slabom cirkulacijom. Dragan Cankovic Beograd
Podelite komentar
MlLOVAN
SLAŽEM SE SA PREDLOGOM.JEDINO NEBI ZAGREVAO LIMUN.U PROHLADJENU SMESU BI GA DODAO I POSLE NEKOG VREMENA SVE PROCENIO (JA OVO PIJEM NE PROCENJENO).
Podelite komentar
Mara
Da li smeju trudnice da konzumiraju taj napitak?
Podelite komentar
silvija
Sta je dumbir
Podelite komentar
Ooooooo
@silvija
Mislim da je poznat jos pod Ingwer
Podelite komentar
vlatko
@silvija
Ђумбир (лат. Zingiber officinale) је вишегодишња зачинска биљка из породице Zingiberaceae. Пореклом је из Кине, одакле су је људи проширили у Индију, југоисточну Азију, западну Африку и Карибе. Као зачин користи се ризом, најчешће у јелима оријенталне кухиње.
Podelite komentar
vlatko
@silvija
I zove se Djumbir
Podelite komentar