ZA TRI DANA IZGUBITE KILOGRAME: Ovaj MAGIČNI napitak će istopiti vaše naslage!

 
  • 6

Leto se bliži, a vi još uvek niste zadovoljne svojim telom? Probajte ovaj napitak i javite nam vaše utiske

Jedna od najpoznatijih dijeta na svetu - Sasi dijeta, je dobila ime po Sintiji Sas koja je osmislila čudotvorni napitak, za koji tvrdi da se nakon četiri dana njegove redovne konzumacije može izgubiti tri kilograma i oko 10 centimetara u obimu struka.

Sve što vam je potrebno da napravite Sasi vodu je đumbir, sveži listići mente, jedan krastavac, limun i 8,5 čaša vode (koristite filtriranu ili flaširanu vodu, i čaša da bude od 250 ml).

Priprema:

Operite limun, rasecite ga na polovine i izvadite semenke. Svaku polovinu malo zasecite i ubacite u posudu s vodom. Ne gulite limun, a nemojte ni cediti sok u vodu. Krastavac oljuštite i naseckajte na kolutove, pa ga zatim dodajte u vodu. Uzmite osam do 12 listova sveže mente, operite ih i dodajte u njih.

Đumbir srednje veličine ogulite i narendajte u smesu s vodom. Zatim sve to izmešajte, poklopite i stavite u frižider preko noći.

Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/happykanppy Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/happykanppy

Sledeći dan popijte Sasi vodu, rashlađenu kada ste žedni. Bar četiri dana pripremajte svaki dan svežu Sasi vodu s navedenim sastojcima da biste videli rezultate.

Vodu možete i procediti svaki put kada je sipate u čašu. Ona sadrži nula kalorija i poznato je da sama voda uveliko pomaže mršavljenju, a ovi ostali sastojci ubrzavaju proces sagorevanja masnih naslaga i sigurno smanjuju stomačić.

(Telegraf.rs / Zena.blic)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ▶zeMunKa◀

    16. april 2015 | 23:58

    Da bi ste istopili 1kg sala potrebno je da potrošite 7000 kalorija, a da pritom umesto sala ne "spalite" mišićnu masu. Bez fizičke aktivnosti i pažljivo redukovane ishrane nema pravih, niti trajnih rezultata.

  • Grofica

    17. april 2015 | 10:34

    Ovaj napitak daje odlicne rezultate. Probala sam ga i za 7dana sam oslabila 3 kg.

  • ....

    17. april 2015 | 06:53

    Ova voda je dobra za detoksikaciju organizma, i preporucila bih je osobama koje imaju problem sa viskom tecnosti. A da li je delotvorna, to, pretpostavljam, ide od osove do osobe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA