Evo kakve sve gadosti zvezde rade da bi bile lepše!

 
  • 6

Ni najskuplja kozmetika, ni najglamuroznija šminka, pa čak ni botoksi i plastične operacije slavnim ličnostima nisu dovoljni. One su spremne da isprobaju bjuti tretmane od kojem bi se svakoj normalnoj osobi zgadio život

Dokle su ljudi spremi da idu zarad očuvanja lepote i privida večne mladolikosti ponekad je zaista tužno, ali i zastašujuće. Međutim, neki tretmani su toliko odvratni da ne možete da se ne zapitate zašto bi iko plaćao toliku cenu, a pritom bio ponižen.

Pa, zar nije bolje biti ružnjikav i mator nego probati nešto od ovih stvari i pritom baciti toliko novca?

JAGNJEĆA POSTELJICA

Kako bi zadržali mladalački izgled i usporili nastanak bora, mnogi koriste ovčiju posteljicu. Jedan od pobornika ovog tretmana je član benda One Direction, Hari Stajls. On za ovu vrstu podmlađivanja izdvaja petstotinjak evra po tretmanu, a postupak se ponavlja na svakih šest nedelja.

Navodno, posteljica je puna hranjivih nutrijenata koji sprečavaju oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima. Dermatolozi od nje prave gel koji se nanosi na kožu i potom se osvetljava LED svetlima.

- Hariju se pore začepe od šminke koju nosi na nastupima i stalnih putovanja, pa zato i ne treva čudi što poseže za sve intenzivnijim tretmanima. On se brine o sebi i o svojoj koži - istakla je američki dermatolog Luiz Dešam, prenosi 24 sata.

Foto-ilustracija: Foter/DigiTaL~NomAd Foto-ilustracija: Foter/DigiTaL~NomAd

UBRIZGAVANJE KRVI

Kim Kardašijan je pre dve godine je šokirala svet krvavom fotografijom na Tviteru. Ona se podvrgla postupku ubrizgavanja vlastite krvi u kožu kako bi joj se popravio tonus. Krv se vadi iz ruke, potom se vadi plazma i ubrizgava u lice. Trombociti navodno stimulišu proizvodnju kolagena čime se smanjuje rizik od preuranjenih bora. Za tretman treba izdvojiti oko 800 evra.

- Volim da isprobavam sve od čega ću se osećati mlađe i lepše - izjavila je Kim.

Ovaj tretman osim poznate starlete vole i Žizel Bundšen, pevačica Keri Katona i britanska glumica Ana Frajel.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

MASKA OD PTIČIJEG IZMETA

Za ovom vrstom ulepšavanja poludeli su Tom Kruz i bračni par Viktorija i Dejvid Bekam. Lečenje uključuje mešanje izmeta slavuja, prikupljenog sa japanskog ostrva Kiušua, s rižinim mekinjama i vodom.

Enzimi i guanin su savršeni za uklanjanje mrtvih ćelija kože, dok visok udeo azota u slavujskom izmetu deluje antibakterijski. Izmet ptica bogat je enzimima koji odlično čiste kožu i čine je svetlijom. Gejše su koristile slavujev izmet umesto pudera.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

ZLATO I KAVIJAR

Maska od zlata i kavijara je omiljena je modelu Bar Refaeli. Ova vrsta tretmana ublažava upalu, popravlja pigmentaciju kože, vraća elastičnost i deluje antibakterijski. Jedan tretman košta 180 evra, a bazira se na mešavini kavijara, zlata, meda i semenki vučjeg trna.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

PILING DRAGULJIMA

Mili Kunis zlato nije dovoljno, barem tako prenose svetski mediji. Glumica je pre crvenog tepiha na dodeli Zlatnih globusa 2014. godine bila na pilingu dijamantima i rubinima.

Dijamantima se trlja koža, a deluju kao antioksidansi i koži vraćaju sjaj. Cena tretmana je skro 6.000 evra.

(Telegraf.rs)

Video: Sastanak Vučića sa Fon der Lajen

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    18. mart 2015 | 18:25

    Dzaba vam sve to. S V I idemo kad tad 2m dole.

  • Hep.C

    18. mart 2015 | 17:13

    Tom kruzu smo i mi mogli pomoć,možda trenutno nemamo od slavuja al zato brate imamo od domaćih zivotinja u izobilju,može da se maže dok ne pukne.

  • фyj

    18. mart 2015 | 18:01

    Fuj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA