SJAJNI POPUSTI ZA LETO 2015: Stigao je Međunarodni sajam turizma!

 
  • 4

Ono što naše ljude najviše interesuje, može se složiti u jednu rečenicu: Koliko će ove godine da me košta letovanje?

Istražujući sajamske popuste na turističke aranžmane, putevi srpskih turista nas ponovo vode u turističku agenciju „Travelland“, koja je ovih dana svakako jedna od najposećenijih agencija. U ovoj agenciji su spremili impresivna sniženja cena, bilo da je u pitanju sajamska akcija za paket aranžmane autobusom, popust za najam apartmana ili hotelsku ponudu.

Međunarodni sajam turizma u Beogradu otvoren je u četvrtak, 19. februara 2015. godine, a do nedelje 22. februara predstaviće 1.100 izlagača iz 50 zemalja sveta. Biće tu mnogo govora o razvoju turizma u Srbiji, potpisivanja različitih memoranduma sa našim partnerima iz sveta, paradiranja mnogobrojnih domaćih i inostranih zvaničnika, ali ono što naše ljude najviše interesuje, može se složiti u jednu rečenicu: Koliko će ove godine da me košta letovanje?

- Ovogodišnji sajam turizma dočekali smo ponovo na svojim radnim mestima, sa produženim radnim vremenom – rekao nam je Goran Kaličanin iz turističke agencije „Travelland“.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

– Naši putnici znaju za sajamske popuste, koje im godinama omogućavamo. I ove godine stojimo na raspolaganju svima koji žele da svoje letovanje dobiju po značajno nižoj ceni. Zbog sajma turizma i sajamskih popusta, na našoj adresi u Dobračinoj 43, radićemo i tokom vikenda. U subotu 21. februara agencija će biti otvorena od 9 do 18, a u nedelju 22. februara od 10 do 17 časova.

Foto: Promo Travelland Foto: Promo Travelland

Prema svim istraživanja i ove godine će najveći broj srpskih turista letovati u Grčkoj. U agenciji „Travelland“ kažu da je sve više korisnika hotelske ponude u odnosu na apartmanski smeštaj, a tom prilikom su nam prezentovali specijalnu sajamsku akciju - dvoje dece gratis, za porodice sa dvoje dece mlađe od 12 godina. Ova akcija podrazumeva boravak u hotelima Alexandra Beach Hotel 4* na Tasosu, Olympian Bay Hotel 4* u Leptokariji, Atrium Hotel 3* u Pefkohoriu, hotel Grand Bleu 3* na ostrvu Evia ili hotel Akrathos Beach 3* u Uranopolisu.

- Akcija „dvoje dece gratis“ nije jedina sajamska akcija koju bih izdvojio – nastavlja Goran Kaličanin. Pored popusta do 20% na apartmansku ponudu ili specijalnih cena za paket aranžmane izdvojio bih nekoliko hotela sa izuzetno dobrom cenom, kao što su: Athos Palace 4*, Pallini Beach 4*, Theophano Imerial Palace 5*, Cronwell Sermilia Resort 5*, Rahoni Cronwell Park 5*, Portes Beach 4*, Marthas Haus 4* i mnoge druge hotele kojima popusti ističu krajem februara, pa je neophodno na vreme ivzršiti rezervaciju.

Slobodni kapaciteti nisu zagarantovani, ali je i ove godine sigurno samo jedno. Onaj ko na vreme rezerviše svoje letovanje, dobija mogućnost da plati manje!

 

(Telegraf.rs)

Video: Promocija knjige "Rok Panteon".

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    20. februar 2015 | 15:17

    Uplatio sam olimpik beach od 3.9 16 dana za suprugu dva deteta i mene 280e u vili hermes.

  • Ćora

    21. februar 2015 | 09:26

    Uplaćeno : šestokrevetni apartman i bus 540€ od 13.6.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA