Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Kapetanica
Daniele tebi se brod izgleda zaljuljao...pola slova ti fali u rijecima. Mirno more :)
sladjana
Plastika ovo su tanjiri koji se koriste za seceni hleba i cisti su , pitala bih ga kako bi prao porcelanske tanjire ? Ovako ih ispustajuci iz ruku .... ne .... a i masina je profesionalna
Daniel
Ja radim na brodu kao perac sudova,i mogu vam reci da je ovaj decko profi totalni.doduse ima i mnogo dobru masinu.Ali ovde se ne radi o tome kolko brzo per masina,vec kolko on brzo naredja tanjire u gajbu. I treba da znate jos da je ovo jedan od najtezih poslova u restoranu gde imate preko 200 ljudi sano za jednu veceru. Ko ne veruje,nek se zaposli kao perac sudova,plata je dobra,ali je posao ne daj ti boze nikome.