Nije istina da su slanina, čvarci i masna prasetina štetni za zdravlje!

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Bana nana

    12. decembar 2017 | 23:37

    Ma ne uopste nije stetno, hahaaha puno bakterija i toksina. Ljudi onako iz dosade dobijaju srcani udar. Hahahah

  • Dorijan Grej

    11. februar 2015 | 13:48

    Uvek sam znao da nisu !!!

  • esma

    11. februar 2015 | 12:24

    Sve nabrojano je sigurno manje stetno od suhomesnatih proizvoda punih konzervansa ,ali sigurno cvarci koji se prze na visokim temperaturama nisu preporucljivi u svakodnevnoj ishrani ,ali ponekad ne cine veliku stetu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA