Dva trika da vam kožna obuća uvek bude kao nova!

 
  • 4

Zaboravite na skupe preparate za negu obuće kojima rok trajanja istekne mnogo brže nego što ih potrošite. Umesto toga predlažemo vam dva jeftina proizvoda, koja verovatno već imate u kući

Ako imate kožnu obuću, a ne bacaju vam se pare na skupe preparate za održavanje, probajte da primenite ova dva jeftina sredstva:

Vazelin je odličan za održavanje kožne obuće. Isto tako, ako imate problema sa rajsferšlusom, nanesite vazelin i problem će biti rešen. Cipele ili čizme prvo očistite vlažnom krpom. Kada se osuše, nanesite tanak sloj vazelina i odmah zatim ispolirajte suvom krpom.

Regenerator za kosu, a posebno ona jeftija varijanta, u sebi sadrži vosak pa je zbog toga ovaj proizvod idealan za održavanje i zaštitu kožne obuće. Na prethodno očišćenu i osušenu obuću nanesite malo regeneratora za kosu pa nežno ispolirajte suvom krpom.

(Telegraf.rs / MiniMagazin)

Video: Snimci iz Donje Jablanice: Telegraf na licu mesta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Acko

    3. februar 2015 | 13:25

    ..mi stariji se sećamo da je vazeljin bio dobar za još koješta..

  • Danijela

    18. decembar 2016 | 14:53

    Vazelin, odlican , ali samo za tamnu obucu. Ja sam sad unistila nove cizmice svetlo braon od vazelina su mi sad tambo braon.

  • Danijela

    18. decembar 2016 | 14:53

    Vazelin, odlican , ali samo za tamnu obucu. Ja sam sad unistila nove cizmice svetlo braon od vazelina su mi sad tambo braon.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA