Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Gandra
Da znaju kako nastaje i sta ga izaziva nasli bi i lek do sad!
pera
Mozda ove fabrikovane stvari u kojima nema gram voca, kod nas u selu od kad pamti moj deda svaka kuca je konzumirala domacu sljivu, kajsiju, krusku... po casicu dve i nikada niko nije oboleo od raka, te bolestine su pocele da se radjaju od kada smo poceli da konzumiramo salame, margarine, zejtine i ko zna kakva jos cudesa, dok je covek konzumirao prirodne stvari nije bilo problema, doslo vreme da je skoro nemoguce naci neprskano povrce, sve smo zagadili zarad profita, a covekovo zdravlje je na zadnjem mestou
momazver
...jedan rak...dva..hik..raka...tri raka..hik..cet..hih rak......