Sat vremena pre porođaja saznala da je trudna, a onda rodila ogromnu bebu! (VIDEO)

 
  • 12

Kada je Kejt osetila ludačke bolove u stomaku, smesta je otišla u bolnicu. Međutim, ni na kraj pameti joj nije bilo da će iz nje izaći s bebom teškom četiri i po kile

Ove nedelje u okolini Bostona se desilo pravo čudo. Zdrava, prava, obrazovana devojka, Ketrin Kejti Kropas (23), osetila je da je jako boli stomak i zamolila svoju baku da je odveze u bolnicu. Međutim, ni slutila nije šta je čeka.

Čim je primljena, lekari su uradili neophodne analize i saopštili Kejt šokantnu vest – ne samo da je u drugom stanju, već i da su počeli trudovi tako da će njena beba svakog časa stići na svet.

PrintSkrin: YouTube/WCVB Channel 5 Boston PrintSkrin: YouTube/WCVB Channel 5 Boston

Nakon samo sat vremena od “dijagnoze”, rođena je Eli, devojčica teška solidnih četiri kilograma i 600 grama. Kejti i njen dugogodišnji dečko Den bili su zapanjeni onim što ih je snašlo!

Kako se ispostavilo, ona je tokom svih ovih meseci uzimala anti-bebi pilule, njeni ciklusi su bili poprilično redovni, a činjenicu da je u poslednje vreme poprilično dobila na kilaži, i inače buckasta Kejti, pripisivala je silnim praznicima i proslavama, gde se dosta jelo i pilo.

- Lekari su me zezali kako je moguće da nisam primetila da hodam unaokolo s pet kila tereta. Nisam osetila nikakve simptome trudnoće. Ipak, drago mi je što sam rodila ćerku i zahvalna sam svima koji su mi pomogli. Za Dena i mene će podizanje Eli biti jedna zabavna avantura – izjavila je Kejti.

Verovali ili ne, ma koliko to zvučalo suludo, ovakve trudnoće uopšte nisu takva retkost, niti se dešavaju isključivo neobrazovanim ženama iz manje razvijenih sredina.

- Stvar je vrlo jednostavna, ove žene nemaju nikakve simptome: niti se preterano ugoje, niti im je muka, a nemaju ni gasove ni nadutost. Takođe, imaju i relativno redovna krvarenja, koja je posebno kod onih na piluli ili kod devojaka sa neregularnim ciklusima vrlo lako pobrkati s menstruacijom. Ako i osećaju nekakve tegobe, njih je lako protumačiti kao probleme s varenjem ili nečim sličnim – objašnjava doktorka ginekologije i akušerstva Džena Pinko.

(Telegraf.rs / Huffington Post)

Video: Miodrag Radonjić i Rade Ćosić o filmu "Prva klasa: Pun gas!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bla

    10. januar 2015 | 14:49

    nije na meni da sudim i presudjujem.....al ako je ova osoba zdrava prava i obrazovana onda sam ja crno beli televizor....

  • Mamita

    10. januar 2015 | 14:01

    Isto se desilo prosle godine mojoj drugarici, ali nisu hteli medijski da se ekspiniraju. Vazno da je i sa bebom i sa majkom sve u redu, pravi Bozji dar!

  • petarBG

    10. januar 2015 | 13:26

    Price za maloumne ljude

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA