MODERNE DOMAĆICE: Evo zašto sutra morate da zamesite česnicu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika omg
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • omg

    09. januar 2015 | 00:58

    Trebali bi probati cesnicu koja se pravi u Vojvodini, mnoooogo je bolja verujte mi!

  • Mlada domacica

    07. januar 2015 | 09:24

    Pre svega odlican clanak. Pogodjeno u centar problema. Drugo, ni autor teksta nije dao dobar recept za cesnicu jer se ona pravi posna za Badnje vece. Nikakva mast ne ide u testo vec suvi kvasac, mlaka voda, so, secer i meko brasno i naravno novcic. Prosto da prostije ne moze. Cesnica sa lomi za vecerom a onaj kome se zalomi novcic, ima srece u ovoj godini.

  • Str8

    06. januar 2015 | 16:24

    Svaka cast, odlican tekst, bas je u duhu danasnjice :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA