Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
omg
Trebali bi probati cesnicu koja se pravi u Vojvodini, mnoooogo je bolja verujte mi!
Mlada domacica
Pre svega odlican clanak. Pogodjeno u centar problema. Drugo, ni autor teksta nije dao dobar recept za cesnicu jer se ona pravi posna za Badnje vece. Nikakva mast ne ide u testo vec suvi kvasac, mlaka voda, so, secer i meko brasno i naravno novcic. Prosto da prostije ne moze. Cesnica sa lomi za vecerom a onaj kome se zalomi novcic, ima srece u ovoj godini.
Str8
Svaka cast, odlican tekst, bas je u duhu danasnjice :)