Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Sax
Samo me cudi kako se to u poslednjih 40 godina naglo povecao broj ljudi sa kancerom, a covek se hrani mesom od kada je nastao... To je cini mi se "malo" duze od tih 40 godina
Nislijka
Glupost cista! Moja sestra koja se citavog zivota hranila samo najzdravijom hranom(od mesa bi ponekad pojela piletinu), bavila se sportom, boravila u prostorijama gde se ne pusi, nije uspela da se izbori sa kancerom...
Nn
U svemu trebamo biti umjereni, pa tako i sa hranom. Svačeg po malo, truditi se da se bavimo nekom fizičkom aktivnošću i to je to. Ako se budemo zamarali glupostima šta je kancerogeno, a šta ne, nikad ništa ne bi trebali jesti.