UČITE OD NJEGA: Naučio je ovih 7 koraka i izgubio 220 kilograma bez držanja dijete! (FOTO) (VIDEO)

Džon Gabrijel je počeo da se goji 1990. godine i uprkos tome što je držao dijete, kada bi ih prekinuo kilogrami su mu se duplo vraćali. Odlučio je da do detalja istraži svoj organizam, i pogledajte kakvi su sada njegovi rezultati

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Super
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mirka

    30. decembar 2014 | 15:01

    Nisam smrsala 220 kg, ali jesam 15, od pocetka oktobra pa do danas. Prestala sam da jedem hleb i sve pekarske proizvode, ako i pojedem nesto iz te kategorije to je ono sto sama umesim, ne konzumiram vise industrijske mesne preradjevine, kao ni majonez, kecap, margarin, grickalice, sokove. Prestala sam da pijem slatku kafu sa mlekom, pijem gorku i bez mleka. Slatkise sam svela na minimum (a bila sam zavisnik), i to uglavnom ono sto sama napravim, pa znam sta sam stavila. Pitacete sta jedem. Dorucak obavezan-kis. mleko ili kefir (to je kupovno) i domaca slanina/suvo meso/ cvarci. Ili kajgana od 2 jaja + kiseli kupus. Uzina-jabuka ili mandarina ili saka lesnika ili nista. Rucak-klasican kuvan rucak (imam porodicu sa dva skolarca, pa kuvam skoro svaki dan), samo bez hleba. Vecera-ovsene lepinjice (sama pravim) sa puterom, ili neki ostatak od rucka ili kuvano jaje i jogurt. Od kad jedem ovako, i kucni budzet oseca poboljsanje. Imam svoje suvo meso, slaninu, cvarke,lesnike, orahe-ne moram da kupujem.

  • Sančo Pansa

    30. decembar 2014 | 12:11

    Još jedna prevara u nizu. Sve je pretjerano našminkano a imamo veoma malo fotografija kada je imao "400", a to je poenta priče!!!Niko sa 400 kilograma ne može hodati!!! Kao prvo, nije imao 400 kg.,max 200, kao drugo:urađene su mu plastike i zategnuta mu je koža, treće: sve je ovo sistematski uradio sa ekipom da bi napravili biznis sa nesrećnim ljudima koji pate od gojaznosti! Ima glumaca koji su zarad umjetnosti i filma nabacivali kilograme i odmah zatim ih skidali, kao što je ovaj prodavac magle uradio da opljačka istinski bolesne ljude.

  • Super

    30. decembar 2014 | 10:30

    Na kraju sve kreće iz glave,manje pekara,više zelenog čaja...radi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA