TUGA: Ova lepotica zna da umire! Zato sad Božić slavi svaki dan (FOTO)

 
  • 9

Hejli Ličer (19) lekari su nedavno dijagnostikovali težak oblik raka mozga, u poslednjem stadijumu. Nažalost, više ništa ne može da se uradi da bi ovoj mladoj devojci bilo bolje. Ipak, ona ne odustaje i svaki dan joj je praznik!

Hejli Ličer (19) je dijagnostifikovana retka vrsta raka mozga, sa kojim se dugo borila. Međutim, sada više ništa ne može da se uradi, zbog čega je njena majka morala da joj saopšti tužne vesti.

Ona je prekasno saznala da boluje od raka mozga, a doktori su pre godinu i po dana otkrili da ima anaplastični oligodendrogliom trećeg stepena.

Iako joj je tumor otkriven u poslednjem stadijumu, Hejli se hrabro borila. Imala je nekoliko operacija i šest nedelja je išla na radioterapiju, a primila je i četiri od šest prepisanih hemoterapija.

Kada je saznala da ima rak već je bila volonter u organizaciji koja se bori protiv bolesti raka, a doktori su nažalost nakon 10 meseci borbe rekli da više ništa ne može da se uradi kako bi ona ozdravila.

Prošlog petka, majka joj je saopštila poražavajuće vesti - da joj je ostalo još veoma malo vremena.

S obzirom da je njen omiljeni praznik Božić, Hejli je od tada počela svakodnevno da dobija čestitke, a to će se nastaviti sve do dana kada ona premine, prenosi Blic žena.

Ipak, broj ljudi koji je podržavaju je sve veća, a osim podrške koju dobija od svojih sugrađana, podržavaju je i mnogi korisnici društvenih mreža.

- Beskrajno sam zahvalna svima koji joj šalju reči podrške. Nemojte prestati da joj šaljete čestitke za Božić - rekla je njena majka.

(Telegraf.rs)

Video: Beogradski odred Žandarmerije ispratio kolege koje su godinama čuvali Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA