Sunđer Bob Kockalone je zao i kvari decu!

 
  • 26

Omiljeni lik iz dečjih crtanih filmova Sunđer Bob Kockalone je nasilnik koji kvari dečje umove, smatraju zvaničnici Kazahstana

Nakon što su odgledali nekoliko epizoda, službenici kazahstanskog Ministarstva obrazovanja savetuju roditeljima da ne dopuste deci gledaju popularnog crtanog junaka i njegove drugare. Oni smatraju da Sunđer Bob Kockalone stvara kulturu huliganstva, nasilja i nasilničkog ponašanja.

- Sunđer Bob ima negativan uticaj na umove dece. On redovno nanosi nasilje drugima u svojoj zajednici i čini se da uživa u tome, a to štetno utiče na decu. Šokantno ponašanje ostaje u detetovu umu i utiče na to da se i sami tako ponašaju - rekla je predsednica Odbora za zaštitu prava deteta Zabir Orazalieva.

Inače, Kockalone je 2012. godine u Ukrajini "optužen" da promoviše homoseksualnost među omladinom.

(Telegraf.rs / Metro)

Video: Ministar Lončar obišao Klinički centar Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ズ1枚とピリ辛の

    30. septembar 2014 | 19:22

    Prvo pogledajte ruski crtani happy three friends ,pa onda komentarisite sundjer boba i patrika :-) da ne pominjem teletabise ,oni su uvreda I za mentalno zaostalu decu..

  • Pigi

    30. septembar 2014 | 22:04

    Molim vas ne serite više 'leba vam ja sam odrasla na Sunđer Bobu stvarno je cool crtać...!!! :D

  • Aleksandra

    30. septembar 2014 | 18:28

    Jok nego sta da gledaju? Imam 17 godina, jos uvek obozavam crtace, ali kad vidim sta gledaju danasnja deca, mene muka uhvati. Moja generacija je odrasla uz Gokua, Naurta, Dizni idt. Goku je bio najperverzniji crtani ikad, onaj ucitelj Rosi samo gleda u devojke, pritom je ctrani i vise nego nasilan, pa evo svi smo normalni osim sto ponekad u raspravu ubacimo i kameha ili rasengan kad nemamo bolji argument. Ovi novi fini crtaci zagluplju decu, ona Nocna Basta, niko ne ume da prica, svi kao retardirani, a da ne pominjemo My Little Pony, koji je mozda najbolesniji crtani koji sam ikad gledala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA