NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA BRAČNOG PARA: Nisu želeli da budu debeli, evo šta su uradili (FOTO)

Supružnici Robert i Džesika Foster godinama su bili gojazni. Robert je u najdebljoj fazi imao 150 kilograma, a Džesika 130. Rešili su da to promene drugačijom ishranom i sportom

  • 5

Robert Foster i njegova supruga Džesika godinama su imali probleme sa težinom, a onda su shvatili da više ne žele da budu debeli i rešili da moraju da smršaju.

Robert je u najdebljoj fazi imao 150 kilograma. Nosio je majice na kojima je pisalo "Pobedio sam anoreksiju". Za druge je bio čovek neopterećen svojom težinom, ali privatno je sebi zamerao zbog debljine i želeo da smrša. Nije imao snage da svoje četiri ćerke odvede u park, a umorio bi se i pri raspoređivanju namernica kupljenih u prodavnici, prenosi KDVR.

Džesika je dosegla težinu od 130 kilograma i priznaje da se, uprkos kilaži, osećala "nevidljivom" jer su je ljudi ignorisali zbog debljine.

U martu 2012. bračni par imao je emotivan razgovor. Džesiki se približavao 30. rođendan i nije više želela da bude debela. I ranije su vodili razgovore o tome da moraju da smršaju, ali tog dana nešto je bilo drugačije.

- Obožavam svoju decu i volim svog supruga, ali to je bio trenutak kada sam mrzela sebe. Nisam im davala celu sebe jer sam se gadila sama sebi - ispričala je Džesika i objasnila da su tada doneli čvrstu odluku da kreću drugačije da se hrane.

Džesika je krenula na zumbu, i za nekoliko nedelja izgubila 10 kilograma i napokon postala motivisana za dalji rad na svom izgledu. Robertu je trebalo malo duže da se privikne na promene, ali odmah je krenuo na tenis i počeo da preskače repete posle obroka. Počeli su zajedno da plivaju, planinare i trče.

Trud se isplatio i danas oboje imaju istu težinu - 75 kilogramaa. Potpuno su promenili svoju ishranu, klone se brze hrane i jedu puno voća, povrća i ribe. Kažu da se osećaju zdravije i srećnije.

- Volim sebe. Volim ono što vidim u ogledalu. Znam da još imam da radim, ali sam sada drugačija osoba - zaključila je zadovoljna Džesika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA