MALO JE POTREBNO: Evo kako izgleda život zaista srećne porodice! (VIDEO)

 
  • 1

Iako su prema opšteprihvaćenim standardima imali sve, ovaj bračni par odlučio se da preduzme jedan totalno neverovatan i neočekivani potez

Većina nas smatra da se do istinske sreće dolazi isključivo odricanjem i teškim radom. Ostaje se prekovremeno na poslu, da bi se zaradio koji dinar više, a za najbliže ljude ima se vremena samo vikendima i za vreme godišnjih odmora. Ako i tad. Ova porodica odlučila je da uradi nešto potpuno drugačije.

Džoš i Džesa živeli su život koji bi mnogi opisali kao ostvarenje "američkog sna". Oboje su imali sjajne poslove, uselili su u veliku novu kuću i dobili sina Džeka.

Dve godine kasnije shvatili su da ih rutina i svakodnevica umaraju, osetili su da im je potrebna promena.

- Imali smo kuću, poslove i porodicu o kojoj smo oduvek sanjali. Ostale su nam samo težnje za sticanjem dodatnog imetka, godišnji odmori i neprekidan niz kućnih popravki. Ukorenili smo se u rutinu, čišćenje i kauč - kaže Džek.

Želeli su bolje da raspolagažu svojim novcem i vremenom. Imali su posao koji im dozvoljava da rade bilo gde i tada su doneli odluku da prodaju svoju kuću i počnu da žive jednostavnijim i životom punim slobode.

- Posvetili smo se ideji da potpuno promenimo svoj život i izgradimo novi, donoseći promišljene odluke o tome kako ćemo provoditi svoje vreme, koliko ćemo posedovati, kako ćemo trošiti novac, koliko ćemo raditi i kakvim ćemo iskustvima težiti. Taj proces doveo nas je ovde: vlasnici smo prikolice, putnici, samozaposleni frilenseri i ljubitelji prirode. Već više od dve godine nema sumnje u to da je ovo bila najbolja odluka u našim životima - ispričali su.

Putuju po Americi svojom prikolicom i cilj im je da obiđu sve nacionalne parkove. Putovanja beleže na Instagramu i svojoj stranici. U kratkom dokumentarcu producentske kuće "Dark Rye" Džoš i Džesa pričaju o svojoj odluci da žive nomadskim životom i opisuju kako izgleda odgajanje malog Džeka u ovakvim uslovima.

Da li biste se vi usudili na ovakav jedan potez?

(Telegraf.rs / Index)

Video: Baka Mirjana Petrović iz Cikota u 99. godini igra, peva i radi sve fizičke poslove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOKSER

    25. maj 2014 | 23:01

    Ja bi isto uradio ali moja žena se ne bi složila nikad!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA