По технологији банана кад је зелена мора имати +19° да би у комори почело дозревање. Притиском или гасом. Кад је већ скоро зрела почиње да се полако хлади до неких +15°. Тада је спремна за тржиште. Боја јој је бледо жута да би дуже трајала у рафовима у маркетима или продавницама
Мики
По технологији банана кад је зелена мора имати +19° да би у комори почело дозревање. Притиском или гасом. Кад је већ скоро зрела почиње да се полако хлади до неких +15°. Тада је спремна за тржиште. Боја јој је бледо жута да би дуже трајала у рафовима у маркетима или продавницама
Podelite komentar
Др
Вероватно да не доживе температурни шок ....
Podelite komentar
Firer
@Др
Još kada bi znali kojim pismom pišete sve bi bilo ljepse. Da li je ovo arapski ili kinesko hieroglifski. :)
Podelite komentar