Zašto Hrvati mere temperaturu bananama? Nije vic! Iza šaljivog pitanja postoji naučno objašnjenje

A. G.
A. G.  

Komentari

  • Мики

    17. februar 2025 | 00:25

    По технологији банана кад је зелена мора имати +19° да би у комори почело дозревање. Притиском или гасом. Кад је већ скоро зрела почиње да се полако хлади до неких +15°. Тада је спремна за тржиште. Боја јој је бледо жута да би дуже трајала у рафовима у маркетима или продавницама

  • Др

    16. februar 2025 | 11:46

    Вероватно да не доживе температурни шок ....

    • 16. februar 2025 | 17:54

      Firer

      @Др

      Još kada bi znali kojim pismom pišete sve bi bilo ljepse. Da li je ovo arapski ili kinesko hieroglifski. :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA