Stjuardesa Adrijana pokazala šta radi sa šampanjcem nakon leta: Šokirala je mnoge

S. K.
S. K.    
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Stjuardesa Adrijana Kinč redovno deli detalje iz svog života sa 17.000 pratilaca na Instagramu, a nedavno je otkrila šta se radi s preostalim šampanjcem nakon leta.

Mnogi gledaoci su, najblaže rečeno, bili šokirani saznanjem, prenosi New York Post.

“Danas ću vam otkriti jednu tajnu”, napisala je Adrijana i prikazala kako preostali šampanjac prosipa u slivnik!

“Na kraju svakog leta prosipamo sadržaj iz otvorenih boca, tako da se više ne može iskoristiti”, naglasila je.

Stjuardesa je otkrila da nove boce otvaraju neposredno pre nego što ih ponude putnicima.

Na pitanje koji šampanjac se služi u biznis klasi, odgovorila je:

“To su Moët & Chandon i Veuve Clicquot Yellow Label Brut. Našim putnicima uvek nudimo penušavi i sveže otvoreni šampanjac”.

Podsećamo, nedavno smo pisali o stjuardesi Sandri Džini Kvon koja je otkrila osam razloga zbog kojih kabinsko osoblje može da vam uskrati ukrcavanje.

Više detalja OVDE saznajte.

(Telegraf.rs)

Video: Kao da umesto repa ima propeler: Ovaj pas će poleteti od sreće dok čeka vlasnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA