Bizarni miris se širi po zgradi: Komšija otkrio na šta podseća, zbog poruke stanarima, nikom nije dobro

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Bez obzira na različite poglede, jedno je sigurno: ova obaveštenja i komentari samo su još jedan deo svakodnevnog života u urbanim sredinama

U Hrvatskoj je nedavno na zgradama osvanulo neočekivano obaveštenje koje je brzo postalo predmet rasprave među stanarima. Naime, obaveštenje je glasilo:

- Molimo stanare da ne konzumiraju travu u svojim domovima, jer se dim uvlači i u naše stanove. Hvala na razumevanju.

Ova poruka, koja je imala za cilj da skrene pažnju na problem pasivnog pušenja marihuane, izazvala je pomešane reakcije među stanarima. Dok su neki izrazili razumevanje za zabrinutost komšija, drugi su na to odgovorili sa dozom humora. Tako je ispod obaveštenja osvanula i replika jednog od stanara:

- Ne znam za druge, ali ja sam odavno prešao na hašiš.

Ovaj duhoviti komentar pokazuje kako se često problemi među komšijama mogu rešavati na različite načine – dok jedni traže rešenja i ukazuju na neprijatnosti, drugi koriste humor kao način da se nose sa situacijom.

U svakom slučaju, situacija je otvorila diskusiju o pitanju legalizacije marihuane i njenoj upotrebi u stambenim zgradama. Dok neki stanari smatraju da bi legalizacija mogla smanjiti probleme poput pasivnog pušenja, drugi upozoravaju na moguće negativne posledice po kvalitet života u zajednici.

Bez obzira na različite poglede, jedno je sigurno: ova obaveštenja i komentari samo su još jedan deo svakodnevnog života u urbanim sredinama, gde se problemi i situacije često rešavaju uz dozu humora i ironije.

Obaveštenje pogledajte OVDE.


(Telegraf Biznis)

Video: Zove se Skautavo prase i mnooogo je strašan: Najpoznatiji nilski konj na svetu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA