Učitelj uzgojio bundevu tešku 1.121 kilogram: Pokazao narandžastu grdosiju i šokirao svet

 
S. K.
S. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Učitelj hortikulture, Trevis Džindžer, ponovio je prošlogodišnji uspeh i trijumfovao na Svetskom prvenstvu u merenju bundeva, u Kaliforniji.

On je pobedio najbližeg konkurenta za 2,7 kilograma i odneo trofej u rodnu Minesotu, a njegova bundeva je bila teška 1,121 kilogram.

Džindžer (44) je istakao da je postigao uspeh jer je fokusirao na zdravo zemljište za uzgoj, ali da je “hladna jesen verovatno uticala na rast bundeve”.

Zašto je to rekao? Zato što je prošle godine svetu predstavio grdosiju od 1.247 kilograma, kojom je osvojio titulu i ušao u Ginisovu knjigu rekorda!

“Imali smo jako teško vreme, ali sam nastavio da radim. Na kraju se isplatilo”, kazao je učitelj hortikulture.

On je otkrio da je zajedno sa porodicom transportovao bundevu iz Minesote do Kalifornije za 35 sati, prenosi New York Post.

(Telegraf.rs)

Video: Dečak samo njemu dopušta da mu vadi mlečne zube: Papagaj "postao" zubar

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Даросава(69)

    16. oktobar 2024 | 16:29

    Некада су се узгајале бундеве као храна за стоку, а данас их више за то не користе. Сада се користе у фармацији за одржавање лепоте а краве нам све ружније и бикови замемоћали. Да нема ветеринара неби било ни стеоних крава ни телади. Ову бундеву у позориште за представу о Пепељугу.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA