Rođendani u diskoteci dečije igraonice

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 4 min.
  • 0

Vaše dete je naviklo da slavi rođendane u dečijoj igraonici. Međutim, već je malo poraslo i uskoro će prestati da ga zanimaju klasične proslave rođendana sa animatorima. Polako ulazite u jedno novo doba. Gde biste mogli da organizujete sledeću rođendanski žurku?

Istina je da deca pre ili kasnije prerastu rođendane u dečijoj igraonici. Mislimo na klasične rođendane koje vode timovi animatora, sa nizom zanimljivih igara, slikanjem na licu, posebnim prostorom za pevanje rođendanske pesme i posluživanje torte. U jednom momentu ćete samo od njih čuti da je to za bebe. Međutim, nisu oni još uvek potpuno prerasli dečiju igraonicu. I dalje ima sadržaja koju su zanimljivi i nešto starijim klincima. To su diskoteke za decu u okviru dečije igraonice.

Diskoteke za decu retko postoje zasebno, već su deo nekih dečijih igraonica. Ovaj koncept zabave za klince veoma je zanimljiv. Stoga su mnoge dečije igraonice, koje su imale dovoljno prostora, jedan deo odvojile za diskoteku, adaptirale ga i uredile u tom stilu. Obično, ove celine funkcionišu zasebno. To znači da možete zakupiti diskoteku ili dečiju igraonicu za proslavu dečijeg rođendana. Za veće rođendane moguće je zakupiti kompletan prostor. Tada je organizacija slavlja koje vode animatori nešto drugačija. Obično se vremenski podeli na dve celine. Prvi deo rođendana dešava se u dečijoj igraonici i tu se izvode već pripremljene igre koje su animatori osmislili, a prilagođene su uzrastu slavljenika i gostiju, kao i njihovim interesovanjima. Potom se žurka seli u diskoteku za decu.

Ovakvi rođendani isto traju kao i oni koji se organizuju za mlađu decu, samo što su podeljeni na dve celine. U diskoteci za decu postoji profesionalno osvetljenje i ozvučenje. Osim što se nalazite u dečijoj igraonici, po izgledu skoro da nema nikakve razlike između prave diskoteke i diskoteke a decu. Tu su neonska svetla, raznobojni reflektori koji se rotiraju, strob svetla, pa čak i veštački dim. Klinci su oduševljeni ovakvim prostorom jer se osećaju kao da su već odrasli i da idu u pravu diskoteku. Muziku pušta di-džej, to je neko od animatora u dečijoj igraonici. Plej-listu pravi sam slavljenik uz pomoć svojih drugara. Takođe, deca ne moraju da sastavljaju listu pesama, dovoljno je da kažu koju vrstu muzike vole i imaju li neke omiljene pesme. Da ne bi došlo do žanrovskog mešanja i preklapanja, di-džej već ima spremne setove raznih muzičkih pravaca, u koje su ubačene najpopularnije pesme za koje se zna da ih deca vole.

Postoji i opcija da se zakupi samo dečija diskoteka i da proslava dečijeg rođendana sve vreme bude u tom prostoru. Za ovu opciju odlučuju se roditelji nešto starije dece, kojoj više nisu zanimljivi sadržaji klasične dečije igraonice sa lavirintima, toboganima i dvorcima na naduvavanje.

U diskoteci dečije igraonice obavezan deo rođendanske žurke su karaoke. Deca ih obožavaju. Mogu se organizovati i u vidu takmičenja, sve zavisi od programa koji animatori, di-džejevi osmisle. Naravno, tu je i neki vid opreme za karaoke sa dosta matrica kako bi deca mogla da biraju. Međutim, nemaju svi klasične matrice za karaoke, već preko velikih monitora puštaju spotove pesama sa tekstovima, a deca na mikrofon pevaju preko vokala koji se već čuju. Klincima je svejedno, bitno je da mogu da pevaju. Karaoke su većini dece omiljeni deo dečijeg rođendana. U najboljim dečijim igraonicama rade iskusni animatori koji znaju kako da vode ovakvu vrstu programa. Važno je da svako dete koje želi da učestvuje dođe na red i da niko ne bude zapostavljen. Animacija dece na proslavama rođendan u dečijim igraonicama podrazumeva i veštinu rada sa decom. Među animatorima su vrlo često studenti, budući profesori, naročito profesori fizičkog – jer ima dosta sportske animacije koja uključuje ples i razne igre na poligonima. Rođendanska žurka u diskoteci za decu može imati i bogatiju sportsku animaciju, ukoliko se za to odlučite. To je dobro naročito za decu koja prvi put slave rođendan u diskoteci dečije igraonice. Oni nisu još navikli na koncept da sami treba da se zabavljaju uz muziku i više im odgovara bogatiji program koji vodi animator ili tim animatora. Pored obaveznih karaoka, igre koje su pogodne za rođendane u diskoteci dečije igraonice su vezane za muziku i ples. To su na primer: plesne stolice, muzički kvizovi, takmičenje plesnih parova i slično. Ispostavilo se da su ovakve proslave pun pogodak i da sva deca koja dođu u goste, požele da i njihov dečiji rođendan bude isti takav.

Najbolje dečije igraonice sa diskotekama za decu pronaći ćete na veb-sajtu Oglasiko gde možete pogledati cene usluga proslave rođendana. Pored toga saznajte sve o njima, kontakt podatke, pogledajte fotografije prostora i upoznajte se sa ponudom rođendanskih paketa. Dečije igraonice sa diskotekom pravi su hit jer tu se organizuju najbolje rođendanske žurke. Tako da, kada vaše dete izjavi da je preraslo rođendan u dečijoj igraonici, nemojte je odmah odbacivati kao opciju, već mu ponudite da to bude žurka u dečijoj diskoteci.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Strahinja Đorić: Kineske kopije više ne možete otkriti golim okom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA