Trenutak od koga zastaje dah: Mađioničar tokom vežbe pao sa mača od 2 metra

 
E. T.
E. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kamera je zabeležila stravičan trenutak kad je mađioničar pao sa vrha mača!

Džejmi Dočerti, član iluzionističkog dua Džej i Džos, zaronio je licem u pod i na trenutak ostao bez svesti dok je sa partnerom uvežbavao trik. Džej (30) je trebalo da balansira na vrhu mača dok ga je Džos, koji mu je inače suprug, okretao, prenosi Dejli mejl.

Mađioničar rođen u Keteringu, međutim, iznenada se okliznuo i sa visine od 2 metra udario u drveni pod studija. Džej je srećom prošao samo sa ogromnim crnim okom i modricama na leđima.

Duo iluzionista je vežbao tačku uoči prestižnog scenskog takmičenja The Magic Circle koje je privuklo publiku među kojima su bili Deren Braun i Debi Mekgi.

Džej, koji je nameravao da izvede tačku sa mačem, promenio je odluku u poslednjem trenutku.

- Publika je sigurno bila zbunjena, ali da su znali šta se dogodilo samo nedelju dana ranije, siguran sam da bi razumeli. Izgradili smo svoju karijeru na pomeranju granica, ali na kraju krajeva, bezbednost mog muža je na prvom mestu. Ljudi često misle da su iluzije samo preobučeni trikovi, ali mnoge od naših vratolomija su zaista opasne. Za sada će ta tačka ostati van scene. Hoćemo li je vratiti? Ko zna - rekao je Džos.

(Telegraf.rs/Dejli mejl)

Video: Strahinja Đorić: Kineske kopije više ne možete otkriti golim okom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA