Nemačka policija objavila bizarnu fotografiju sa auto-puta: Pogledajte ko je za volanom

 
J. V.
J. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Dortmundska policija objavila je bizarnu sliku radara za brzinu: "audi" za koji se čini da ga vozi "čudovište od kolačića" odnosi Kuki Monster, lik iz popularne animirane televizijske serije "Ulica sezam". Iako se fotografija na prvi pogled može činiti smešna, policiju u ovom slučaju ne zabavlja.

Prema saopštenju policije, maska "Kuki Monstera" ograničava vidno polje vozaču i povećava rizik od nesreća.

Mobilni merač brzine detektovao je "audi" na A45 u smeru ka Hagenu (Severna Rajna-Vestfalija) dok je prekoračio dopuštenu brzinu od 11 km/h.

Prema odeljku 23 Propisa o putnom saobraćaju, vozačev "vid i sluh“ ne smeju da budu ograničeni. Policija upozorava da nesreća ne može uzrokovati samo materijalnu štetu, već u ekstremnim slučajevima može odneti i ljudske živote. A u takvom slučaju ne bi pomoglo ni žaljenje zbog tobožnje zabave.

Kuki monster, Cookie monster Foto: Polizei NRW Dortmund

Nije poznato da je li vozač "audija" namerno vozio prebrzo kako bi "fotku okačio na zid kao šaljivi trofej”, objašnjavaju službenici. Kako se navodi, vozači bi trebalo da budu vrlo oprezni kada nose maske za volanom.

Policija je već pronašla vlasnika "audija": reč je o 57-godišnjaku iz Hagena. I bez registarske tablice verovatno bi bilo relativno lako identifikovati automobil: “Kuki Monster" ne vozi nikakav "audi" (sudeći po fotografijama), već RS2 Avant.

A 57-godišnjeg vozača čeka novčana kazna. Za prekoračenje brzine od 11 km/h mora da plati 40 evra.

(Telegraf.rs / Fenix magazin)

Video: Jezivi snimak vožnje u suprotnom smeru, pod dejstvom narkotika na auto-putu Beograd - Niš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA