Planinar objavio snimak i napisao da je video "Bigfuta": Zaradio 1,2 miliona pregleda!

 
E. S.
E. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

30Jedan planinar opisao je susret sa, kako tvrdi, Bigfutom — snimljenim u viralnom klipu — opisuući to kao „najstrašniji trenutak u životu“.

Na smimku, koji je objavio, vidi se "mitsko čudovište", kako sedi uz drvo, njuši biljku, pre nego što je očigledno ugledalo fotografa, i beži.. Kreator sadržaja je navodno snimio krznenu zver na video-snimku u onome što bi mogao biti najjasniji snimak te mitske zveri o kojoj se mnogo raspravljalo do danas.

Video ima više od 1,2 miliona pregleda na TikTok-u, prenosi Njujork post.

„Stvarno mislim da sam uhvatio kralja Bigfuta na kameri“, uzviknuo je čovek s pseudonimom na X-u, ManAlfaro u naslovu kratkog snimka, koji je snimljen u šumi u Lotonu, Oklahoma.

Tada je planinar navodno naleteo na priliku i to opisao kao „najstrašniji trenutak u životu“.

Na snimku od 10 sekundi vidi se čupavo narandžasto stvorenje koje se hladi uz drvo i njuši neko cveće poput početka reklame Džeka Linka za govedinu.

Policija Luizijane je pozvana da spase grupu tinejdžera koji su prijavili da su videli "Bigfuta". Preplašeni tinejdžeri primetili su, kako kažu, 'Bigfuta' sa 'svetlećim očima' u šumi Luizijane.

„Lepo je videti pravi snimak pravog Bigfuta“, napisao je jedan u šali. „U potpunosti verujem da je ovo stvarno. Hvala vam što ste ovo podelili.”

Pogledajte šta je objavio na TikToku.

@e_man580 Scariest moment of my life and I really think I caught a fucking Bigfoot on camera in parallel forest. I wakes just doing some sight seeing and enjoying the day and saw something in the distance. Im still shaking as I type this. #bigfoot #sighting #oklahoma #parallelforest #fyp #scared ♬ original sound - E_ManAlfaro

(Telegraf,rs, NYpost)

Video: "C’est la magie" premijerno u petak u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Baks

    4. oktobar 2024 | 07:17

    Hahahaahahah, ovi ameri su stvarno posebna sorta ljudi! Pa ko još veruje u ovaj snimak!?

  • Ezra

    4. oktobar 2024 | 08:45

    Neverovatno, svi snimci mutni do neprepoznatljivosti, ice kad zumiras al dik izvadis telefon, nadjes kameru zumiras, ti viz moze da prodje, pa americki jadni narod veruje u zombije,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA