Mina naplaćuje dečku kad prespava kod nje: 2 puta nedeljno je 100 dolara, ali je morala da brani svoju odluku

 
J. V.
J. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Mina iz Francuske morala je da brani svoju odluku da svom dečku naplaćuje 37 funti za noći, svaki put kada prespava kod nje.

Ljudima će odmah nakon čitanja naslova ostati dva pitanja. 'Kako si mogla da naplatiš svom dečku što je prespavao?' A drugi je 'Gde možemo da pronađemo ovu osobu?'.

Pa, ispostavilo se da Mina Kim ne isključuje svog dečka iz kreiranja svog sadržaja za uštedu novca i, umesto toga, natera ga da joj plati račune.

U TikTok-u, Mina je objasnila kako natera svog partnera da plati za ono što koristi kada boravi u njenoj kući. Ali umesto da plaća svaki predmet koji koristi ponaosob, izgleda da 26-godišnjak naplaćuje paušalnu naknadu od 50 dolara (37 funti).

"Ako prespava dva puta nedeljno, to je 100 dolara (74 funti).

Njen glavni plan uključuje odlaganje 37 funti u specijalni novčanik za novac, a to će kada se novčanik napuni iznositi ogromnih 6.000 dolara (4.470 funti).

Stanovnica Anžea u osnovi dečku naplaćuje kiriju, namirnice i račune - ali ne iz razloga na koji ste možda pomislili. O ne, ona to radi da bi uštedela novac da bi ga iznenadila nečim velikim.

Novčanik sa silnim džepovima

Mina kaže da će iskoristiti ušteđevinu da ga odvede na putovanje života.

"Ovaj novčanik ima 100 džepova u koje stavljate iznos u dolarima na osnovu broja na džepovima. A kada završite, uštedećete 6.000 dolara".

Mina kaže da je dobila prilično negativnu reakciju zbog svoje tehnike uštede novca. Ovo je sve uprkos tome što je svima na snimku rekla da će sav novac biti utrošen da njenog dečka odvede na odmor u Meksiko.

U komentarima jedan pratilac je rekao: "Znači, iznenađujete ga odmorom koji je platio? Kako ljubazno od vas!"

Drugi je dodao: „Znači, kažete mi da su ovakvi ljudi u vezama, ali ja još uvek ne mogu da nađem nekoga".

(Telegraf.rs / Lad Bible)

Video: Pogledajte iznenađenje za Koraimu Tores

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA