Cika i vriska u domu poznatog bubnjara: Psa zgrabio kojot u dvorištu porodične kuće

 
J. V.
J. V.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Supruga Tomija Lija, bubnjara Motli krua spasila je jednog od njihovih pasa od napada kojota u dvorištu, pokazuje zastrašujući video.

Glumica i stendap komičarka Britani Furlan podelila je video snimak zastrašujućeg incidenta na svojoj Instagram stranici pošto je snimljen njihovom sigurnosnom kamerom u Vudland Hilsu u Kaliforniji.

"Pustila sam pse da obave svoje, a kojot je došao i zgrabio Ninu usred bela dana“, napisala je ona na Instagramu. "Molim vas, budite veoma oprezni sa svojim psima. Živim ovde četiri godine i nikada nisam videla ni jednog kojota, a danas se ovo dogodilo.

Hvala bogu pa je malo buckasta

Na snimku se vidi kako divlji pas juriša na dva psa u dvorištu i hvata minijaturnog jazavčara pored bazena.

"Popela sam se na zid i zgrabila je iz njegovih usta. Hvala Bogu pa je malo debela jer nije mogao da pređe preko zida sa njom. Da je bila malo manja, morali bismo da se oprostimo od njea", navodi.

Ona je navela da je Nina bezbedna, a da njihovog drugog psa kojot nije dirao.

"Više pse čak i ne puštam napolje. Ovo je smešno. Zagrlite svoje bebe jako čvrsto", rekla je Furlan fanovima.

Još u maju, kojot se provukao kroz pseća vrata i napao čoveka i njegovu čivavu u oblasti Los Anđelesa. Oboje su pretrpeli ujede od divlje životinje dok je vlasnik pokušavao da zaštiti svog malog ljubimca.

Ne puštajte pse bez nadzora

Kalifornijsko odeljenje za ribu i divlje životinje tvrdi da su kojoti poreklom iz te države i da se mogu videti u ruralnim, stambenim i urbanim područjima.

Stručnjaci iz neprofitne grupe Citizens for Los Angeles Wildlife predlažu da nikada ne ostavljate pse napolju bez nadzora, a ako se primeti kojot, male kućne ljubimce treba odmah pokupiti jer mogu „lako da pređu većinu ograda u komšiluku“. Takođe se savetuje vlasnicima kućnih ljubimaca da ne ostavljaju hranu i vodu napolju.

Nekoliko sati nakon što je Furlan objavila strašan video na svom Instagramu, podelila je kako sa Ninom kako uživa u velikoj kutiji poslastica koju su njihove komšije ostavile nakon što su čule za njihov težak dan.

(Telegraf.rs)

Video: Magija i zabava čiste prirode: Kojot u divljni "upecao" ulov života

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA