Uznemirujući snimak napada divlje životinje na čoveka: Usledila je borba za život, kamera sve snimila

 
J. V.
J. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Uz opis "divlje svinje nisu ni mačići, ni štenci, već divlje životinje i zato..." objavljen je snimak sa nadzorne kamere koji pokazuje napad divlje svinje na starijeg čoveka.

Podivljala životinja skočila je na čoveka i oborila ga na beton. Pao je na leđa i dok se pridigao, svinja je već trzala glavom levo-desno u pokušaju da ga ugrize. Uspeo je na kratko da je uhvati za glavu i primiri, ali je životinja bila jača. Napad se desio u dvorištu kuće, a čovek u jednom momentu doziva stanare, ali niko ne izlazi da mu pomogne.

Kada ga je pustila na nekoliko trenutaka, uzeo je motku koja je bila u blizini i njom pokušao da se odbrani, ali pada hodajući unazad, a svinja to koristi da opet napadne. U jednom trenutku se čini kao da se snimak zamrzao, ali se su životinja i čovek koji sedi samo posmatrali par sekundi, da bi ona ponovo nasrnula. Nekoliko udaraca motkom, kao da su je samo razbesneli. Uspela je da čoveku pocepa deo odeće.

Na kraju se okreće i odlazi.

Divlje svinje mogu da dostignu težinu i do 200 kg, svaštojedi su, veoma brze i snažne. U stanju je da iskopa zamrznutu zemlju do dubine od 10 centimetara i da pomera kamenje teško i do 50 kilograma.

(Telegraf.rs)

Video: Četiri vepra terorišu koga stignu: Izlomljeni lokali i polupane glave ostaju za njima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA